Påske 2022 | Oppskrifter og inspirasjon | REMA 1000
Hopp til innhold
Rema.no » Tema og sesong » Alt du trenger til påske
Påskemat-guiden

Alt du trenger til påske

I påsken skal man nyte god mat med de du er glade i, enten du tilbringer den hjemme eller på tur. Lange frokoster, langtidsstekt lammestek og noe godt til dessert. Her finner du oppskriftene du trenger til påske.

Mesterkokken Bent Stiansen sine beste tips til påskemiddagen

Sammen med Bent Stiansen har hjelper vi deg med å lykkes med årets påskemididag. På REMA 1000 sin YouTube-kanal kan du se mesterkokkens beste tips til hvordan du steg-for-steg lager alt fra lammestek, lammelår og tilbehør til påskemiddagen.

TIPS OG OPPSKRIFT

Den lange og gode påskefrokosten

Unn deg en skikkelig god og lang påskefrokost med alt du elsker å ha på bordet av pålegg, godt brød og påskens favoritt: egg. Her finner du gode påskefrokostideer du kan lage av egg.

PÅSKEEGG

Oppskrifter med egg

Egg er en sunn og mettende ingrediens som hører påsken til. Uansett om du liker dem stekt, kokt, posjert, rørt eller bare som pynt, finner du oppskriftene her.

Påskens beste desserter

I påsken er det lov å kose seg litt ekstra. Vi har enkle og gode oppskrifter på gulrotkake, sjokoladekake og bakst som gjør ferien ekstra koselig med venner eller familie.

VERDENS BESTE VAFLER

Se våre oppskrifter på vaffelrøre

Vi har samlet våre beste oppskrifter på vaffelrøre. Enten du vil lage klassiske sprø vafler, eller vil prøve med en vri. Hva med å teste vafler med solo nå i påsken?

tilbehør pølse
UT PÅ TUR, ALDRI SUR

Gode tips til påsketuren i fjellet

Hos oss får du gode oppskrifter som passer perfekt til nistepakken eller på bålet. Hva med å lage pinnebrød, eller fylte horn? Det blir ekstra godt før du enten skal nyte påskevafler, Solo og Kvikklunsj.

Gode tips før turen

Varme drikker til påske

Enten om du koser deg inne foran peisen eller bruker dagen ute, er det godt med noe å varme seg på. Fyll koppen eller termosen med kakao, gløgg eller annet godt. Her finner du oppskriftene.

Hjemmelaget kakao

Lær å lage hjemmelaget kakao med mesterkokk Bent Stiansen. Perfekt foran peisen eller i termosen på tur!

NÅR HOLDER REMA 1000 ÅPENT I PÅSKEN?

Åpningstider i påsken

Her kan du se hvilke åpningstider som gjelder for din REMA 1000-butikk i hele påsken.

GRATIS MATMAGASIN

Alle oppskriftene samlet på ett sted!

Du er kanskje også interessert i...

Lam: Oppskrifter, tilberedning og tilbehør

Lam er populært til høsten og påsken. Lær hvordan du tilbereder klassiske lammeretter som lammeskank, lammelår og lammestek.

Frokost til hverdag og helg

Se våre beste frokostoppskrifter. Få en god start på dagen med enkle frokoster som kjøleskapsgrøt, granola eller smoothie bowls.

Middagstips

Middagstips som gjør det enkelt for deg å velge. Velg blant gode gryteretter, ovnsbakte middager, pasta, pizza eller sunne salater.

Kyllingbryst med rosmarin og appelsin

Kylling til middag

Kylling til middag? Her finner du våre beste oppskrifter med kylling, som hel kylling, kyllinglår, fileter og salat med kylling.