Matpakketips: Mandag til fredag | REMA 1000
Hopp til innhold
Rema.no Tema og sesong Matpakketips: Mandag til fredag

Matpakketips: Sunne og enkle oppskrifter

Fristende matpakker trenger ikke være komplisert å lage. Med litt inspirasjon og planlegging, vil både store og små glede seg til lunsj.

Husk næringsrike mellommåltider

Hjemmelagde granolabarer er både sunt og godt, og perfekt å ta med som mellommåltid på lange dager. Ikke er det vanskelig å lage heller – her viser vi deg hvordan.

Prøv hjemmelaget knekkebrød

Runde, tynne knekkebrød er perfekte til frokost, men også som et alternativ til flatbrød eller kjeks.

Fem varianter på en og samme pizzadeig!

Enkle pizzasnurrer

Vanskelig å bestemme seg for topping? Prøv fem varianter på en og samme pizza – en fin måte å bruke opp rester! Med ferdig bunn er disse pizzasnurrene enkle å lage og alle i familien kan få akkurat den toppingen de selv ønsker.

Spis middagsrestene til lunsj

Er du kreativ med restene har du noe ekstra godt å glede deg til, samtidig som du sparer både miljøet og lommeboken

Matpakke på budsjett

Lyst til å spare litt penger på matbudsjettet? Karen Elene Thorsen, bedre kjent som @fattig.student, gir deg fire rimelige matpakketips basert på kun syv ingredienser.

Dette kan du lage kvelden før

Spar tid om morgenen ved å forberede matpakken en dag eller to i forveien.

10 matpakker som blir spist opp

Både humør og konsentrasjon har godt av en sunn og smakfull matpakke. Det behøver heller ikke ta for mye tid. Her får du 10 tips til enkle og smakfulle matpakker til hektiske hverdager.

Sunne mellommåltider kan være eggmuffins

Slik gjør du matpakken sunnere

Med litt planlegging og bevissthet rundt hva du pakker med deg, kan du enkelt gjøre lunsjen både sunn og god. Her får du våre beste tips og oppskrifter til en sunnere matpakke.

Se mer inspirasjon til hverdagsmaten

Rask og enkel middag

Rask og enkel middag passer perfekt på hektiske hverdager der du trenger å spare tid på kjøkkenet. Vi har plukket ut våre…

Horn

Lunsjtips: Sunn og enkel lunsj

Sunn, enkel og god lunsj er viktig for å holde energinivåetgjennom dagen. Se våre beste lunsjoppskrifter: toast, matmuffins og salater.

Egg og bacon til frokost

Frokost til hverdag og helg

Se våre beste frokostoppskrifter. Få en god start på dagen med enkle frokoster som kjøleskapsgrøt, granola eller smoothie bowls.