Lunsjtips: Sunn og enkel lunsj | REMA 1000
Hopp til innhold
Rema.no Tema og sesong Lunsjtips: Sunn og enkel lunsj

Våre beste lunsjoppskrifter

Lunsj er viktig for å holde energinivået og konsentrasjonen oppe hele dagen. Her har vi samlet våre beste lunsjoppskrifter, som suppe, smaksrike matmuffins og lette og friske salater.

Toast - en favoritt til lunsj

Lite slår smaken av en nystekt toast med skinke og smeltet ost. Blant våre oppskrifter finner du også avokadotaost og ostehorn.
Hva med å prøve tortillapizza eller toast som et nytt innskudd til lunsjen?

Grove pizzasnurrer

MATPAKKETIPS

Gi matpakken din en smaksrik oppgradering med grove pizzasnurrer! Utforsk den deilige verdenen av ekte revet ost som forvandler dine favorittretter til smaksfulle retter, og prøv vår oppskrift på grove pizzasnurrer – en matpakkefavoritt som både store og små vil elske.

Matmuffins til lunsj

Prøv smakfulle matmuffins til lunsj. Velg mellom grove muffins, eller eggmuffins er en omelett med forskjellige fyll. Disse stekes i smurte muffinsformer og kan serveres lune eller kalde til frokost og lunsj.

9 retter du kan lage med airfryer

RASK LUNSJ I AIRFRYER

Har du prøvd airfryer? Den forvandler maten til sprø og saftige fristelser. Maten blir raskere ferdig enn i stekeovnen – perfekt når du trenger en rask lunsj!

Vi gir deg forslag til raske og enkle oppskrifter du kan lage med airfryer.

Salat til lunsj

Man kan fort ende i matkoma hvis lunsjen er for mektig. Da passer det perfekt med en lunsjsalat som er frisk og gir deg næringen du trenger. Uten at du blir for mett.

Vafler til lunsj

Vafler smaker utmerket til lunsj og gir litt mer variasjon enn vanlige brødskiver. Lag sunne vafler med spinat og grovt mel. Du holder deg mett lengre og får en smaksrik og variert lunsj.

Suppe til lunsj

Sprit opp klassikere som tomatsuppe, blomkålsuppe og linsesuppe, eller lag deg en restesuppe med det du har i kjøleskapet allerede. Her finner du tre gode vegetarsupper som metter.