Rema.no » Tema og sesong » Lam: Oppskrifter, tilberedning og tilbehør » Guide til: Lammestek og lammelår
Langtidsstekt lammestek med fløtegratinerte poteter

Slik lager du klassisk lammestek

Langtidsbakt lammestek med deilig tilbehør er perfekt å nyte til påske og om høsten, når råvarene er på sitt beste. Her finner du oppskrifter, tilberedningstips og inspirasjon til tilbehøret.

Mest populære oppskrifter på lammestek
Klassisk lammestek serveres ofte med rosmarin, rotgrønnsaker, fløtegratinerte poteter og en god saus. Her har vi plukket ut våre mest populære oppskrifter.

Hvordan lage lammestek?

Bent Stiansen gir deg svaret steg for steg. Sett av god tid, bruk lav temperatur og finn frem steketermometeret – da blir lammet best.

Lag noe godt med restene

Det er fort gjort å sitte igjen med rester etter lammesteken. Kjøttet kan du bruke til så mangt – for eksempel lammewraps til turen, som topping på pizza eller hvorfor ikke prøve lam i tacoen?

Se oppskrift på lammewraps