Tilbehør til julematen | Oppskrifter og tips | REMA 1000
Hopp til innhold
Rema.no Tema og sesong Årets beste julemat Det beste tilbehøret til julematen
Guide

Det beste tilbehøret til julematen

Uansett hva du skal spise til julemiddagen, så er det liten tvil om at tilbehøret er en viktig del av måltidet. Her har vi funnet frem våre beste oppskrifter på tilbehør til julemat som ribbe, pinnekjøtt og kalkun. Og vegetaralternativer til deg som vil ha en grønnere jul.
Gå direkte til tilbehør til:

Tilbehør til ribbe

Siden ribbe er fet og kraftig kost kan gjerne tilbehøret være litt lettere. Saus, poteter surkål og rødkål er klassisk tilbehør som passer godt til ribbe.

Tilbehør til pinnekjøtt

Selv om pinnekjøtt er nydelig i seg selv, kan du løfte smaken med riktig tilbehør. Her kan du gå den tradisjonelle veien med kokte poteter og rotmos, eller prøve noe helt nytt med annet spennende tilbehør.

Tilbehør til kalkun

Kalkunkjøtt har en mild smak som passer godt med ulikt tilbehør, gjerne noe som har sødme eller syrlighet. Brødstuffing, rosenkål og poteter er tilbehør som passer godt til kalkun.

Tilbehør til vegetarretter

Med godt tilbehør blir julemat for deg som vil spise mindre kjøtt mer enn bare surkål og poteter. Her finner du tilbehør som kan settes sammen til et fullverdig måltid, eller som tilbehør til nøttestek og grønnsaksstek.

Få mer inspirasjon til julematen