Årets beste julemat | Oppskrifter til jul | REMA 1000
Hopp til innhold
Rema.no » Tema og sesong » Årets beste julemat
Gjør det litt enklere å lykkes med julematen!

Årets beste julemat

Her finner du gode tips og oppskrifter i samarbeid med mesterkokk Bent Stiansen for å lykkes med julemiddagen.

Bent Stiansen holder sprøstekt ribbe i hendene foran peis og juletre
GUIDE

Bent Stiansen hjelper deg med julematen

Vi har samlet Bent Stiansen sine beste tips til de tradisjonelle julemiddagene, slik at du enkelt skal kunne lykkes på kjøkkenet. Se Bent Stiansen sine steg-for-steg guider til: 

Grønn jul

Prøve en kjøttfri jul i år?

Stadig flere tyr til kjøttfrie alternativer – også til jul. Prøv Bent Stiansens nydelige grønnsaksstek eller la deg inspirere av våre vegetariske oppskrifter og tilbehør til høytiden.

Spar penger på julematen

Last ned Æ før julehandelen

Som Æ-kunde kan du spare penger på hver handletur du gjør hos REMA 1000. Last ned Æ og få blant annet 10% priskutt på all fersk frukt og grønnsaker og skreddersydde Personlige Priskutt.

Sammen kan vi kaste mindre

Spennende restemiddag fra klassiske julemiddager

Når vi tilbereder de klassiske julemiddagene, er de fleste av oss redde for at det ikke skal bli nok. Resultatet er ofte rester, mye rester. Her får du oppskrifter fra Bent Stiansen basert på rester fra de klassiske julemiddagene.

SPISELIGE JULEGAVER

Hjemmelagde julegaver under treet

Lyst til å lage noen førjulsgaver som gleder? Vi har samlet våre beste oppskrifter du kan lage hjemme og dele ut til kjente og kjære.

Ingen jul uten

Du er kanskje også interessert i

Hva skal man servere til dessert etter en mektig ribbe, og hva med julefrokosten? Vi har samlet oppskrifter for julens desserter, frokoster og brunsj.