Rema.no » Tema og sesong » Årets beste julemat
Gjør det litt enklere å lykkes med julematen!

Årets beste julemat

Ribbe eller pinnekjøtt til jul? Bent Stiansen hjelper deg med gode oppskrifter for å lykkes med julemiddagen. Vi har funnet frem noen deilige desserter og julebakst. Og du, ikke kast restene! Vi har gode forslag på restemat av det som er til overs.

Ribbe, pinnekjøtt, kalkun eller lutefisk?

Gå rett til julens klassikere

De mest tradisjonsrike rettene til jul er ribbe, pinnekjøtt, kalkun og lutefisk. Her finner du våre beste oppskrifter laget i samarbeid med Bent Stiansen.

Bent Stiansen hjelper deg med

Vi har samlet Bent Stiansen sine beste tips til de tradisjonelle julemiddagene, slik at du enkelt skal kunne lykkes på kjøkkenet. Se guide og oppskrifter for ribbepinnekjøttlutefisk og kalkun under.

Tilbehør til ribbe, pinnekjøtt eller kalkun?

Det beste tilbehøret

Er du på jakt etter tilbehør til ribbe, pinnekjøtt eller kalkun? Vi har samlet våre beste oppskrifter på et og samme sted , slik at det blir litt enklere for deg å finne frem til hva som skal serveres til årets julemiddag.

Spar penger på julematen

Last ned Æ før julehandelen

Som Æ-kunde kan du spare penger på hver handletur du gjør hos REMA 1000. Last ned Æ og få 10% priskutt på all fersk frukt og grønnsaker, dine topp 10 varer og skreddersydde Personlige Priskutt.

Grønn jul

Prøve en kjøttfri jul i år? Vi har oppskriftene!

Stadig flere tyr til kjøttfrie alternativer – også til jul. Prøv Bent Stiansens nydelige grønnsaksstek eller la deg inspirere av våre vegetariske oppskrifter og tilbehør til høytiden.

Ingen jul uten

Hva skal man servere til dessert etter en mektig ribbe, og hva med julefrokosten? Vi har samlet oppskrifter for julens desserter, frokoster og brunsj.

Sammen kan vi kaste mindre

Spennende restemiddag fra klassiske julemiddager

Når vi tilbereder de klassiske julemiddagene, er de fleste av oss redde for at det ikke skal bli nok. Resultatet er ofte rester, mye rester. Her får du oppskrifter fra Bent Stiansen basert på rester fra de klassiske julemiddagene.