Hopp til innhold
Rema.no Tema og sesong Italienske oppskrifter Hjemmelaget pizza alle vil elske
Tacopizza laget av rester fra tacofredagen. Topping av salsa, kjøttdeig, ost, paprika og nachos 

Hjemmelaget pizza alle vil elske

Hjemmelaget pizza består av fire enkle elementer – pizzadeig, saus, topping og ost. Lag alt fra klassisk langpanne-pizza til kreative varianter med kjøttdeig eller rester fra middagen. Husk riktig steketid for pizza for en sprø bunn!

Slik lager du den beste pizzadeigen

Den perfekte starten på pizzakvelden

En god pizza begynner alltid med en god pizzabunn! Enten du drømmer om en sprø, italiensk pizzabunn laget med tipo 0-mel, eller en saftig langpannepizza til hele familien, er det deigen som setter standarden. Med vår enkle pizza deig oppskrift får du en smidig og luftig bunn – perfekt som grunnlag for dine favorittoppinger. Oppdag hemmeligheten bak ekte italiensk smak, og gjør pizzakvelden til en suksess fra første bit!

En person som smører pizzasaus på en pizzabunn

Italiensk pizza

Italiensk pizza kjennetegnes med en tynn sprø bunn. I kombinasjon med et tynt lag med tomatsaus, et dryss ost og deilig topping, er det lite som slår denne retten. Her finner du våre beste oppskrifter og gode tips til hvordan du lykkes med hjemmelaget pizzadeig.

Langpannepizza – enkelt, smakfullt og perfekt til deling

Langpannepizza er den ultimate hverdagsfavoritten – enkel å lage, perfekt å dele! Med en luftig og saftig pizzabunn som fyller hele langpannen, er det lett å mette mange. Topp den med dine favorittingredienser, enten du går for klassiske smaker eller eksperimenterer med noe nytt. Vår oppskrift på langpannepizza gir deg en enkel vei til en smakfull middag, som garantert faller i smak hos både store og små.

Deilig pinsa med rester fra grillmiddagen. Servert på fat med ekstra tzatziki.

Pinsa – den italienske pizzaen med sprø og luftig bunn

Har du prøvd pinsa? Denne italienske favoritten skiller seg ut med sin sprø, luftige bunn og unike smak. Deigen lages med en blanding av hvetemel, rismel og soyamel, og heves i opptil 72 timer for å oppnå den perfekte konsistensen – sprø utenpå og myk inni. Pinsa er lettere og luftigere enn tradisjonell pizza, og passer perfekt som en smakfull middag eller til deling på tapasbordet. Topp med dine favorittingredienser og opplev en ny vri på pizzaen!