Grillmat: Renée sine beste grilltips | Oppskrifter | REMA 1000
Hopp til innhold
Dette er en av 1000 grunner til å velge REMA 1000.
Les mer
Rema.no Tema og sesong Grillmat: Oppskrifter, tilbehør og tips Grillmat: Reneé sine beste grilltips
Grillguiden 2022

Reneés grillfavoritter

Grillsesongen er Reneé sin absolutt favoritt tid. Derfor håper hun at hun kan inspirere deg med sine grillfavoritter og spre matglede!

Reneé Fagerhøi er eier og kjøkkensjef ved restauranten Bula Neobistro i Trondheim. Mange kjenner henne som vinner av Top Chef og fra Familiekokkene på NRK. Egentlig griller hun hele året, men hun liker ekstra godt å grille i den tiden vi går inn i nå.

– Det er gode venner og minner, og ikke minst all den deilige maten! 

Reneé sine favorittburgere

Hjemmelagede burgere krever ofte litt mer kjærlighet, men er ofte mye saftigere og tykkere enn vanlig. Selv Reneé mest glad i den klassiske burgeren. Få på masse grønt på burgeren for deilig crunch og masse pickles for å toppe det hele. Så er det bare å sette tenna i det og nyte!

Gode grilltips

Her finner du flust av smakfull og fargerik inspirasjon, enten du skal grille hverdagsmat, eller invitere til et skikkelig festmåltid.

Prøv favoritten Smasha poteter

Prøv knuste poteter som tilbehør til grillmaten. De er fløyelsmyke på innsiden, og sprø på utsiden. Se den populære oppskriften til Renée.

LÆR MER

Du er kanskje også interessert i

Grillmat: Oppskrifter, tilbehør og tips

Alt du trenger til årets grillmat - oppskrifter, tilbehør, desserter og tips. Lær hvordan du griller med perfekt resultat.

Fisk på grillen

Se vårt store utvalg på fisk på grillen. Her er det bare å eksperimentere og prøve seg frem med sesongens beste råvarer.

Grillspyd

Grillspyd er både godt og enkelt å lage. Her har vi samlet våre beste oppskrifter på grillspyd som passer perfekt til grillsesongen.

Tilbehør til grillmat

Se vårt store utvalg tilbehør til grillmaten. Alt fra potetsalater, friske salater og stekte grønnsaker gjør måltidet komplett.

Vegetar på grillen

Det er mange gode vegetariske retter som egner seg godt på grillen. Grillspyd, pizza og grønnsaker i folie egner seg godt til…

Svin på grillen

Svin er svært godt på grillen. Prøv indrefilet, koteletter og grillspyd på grillen. Nyt det med godt tilbehør.