Barnevennlig mat fra morgen til kveld | REMA 1000
Hopp til innhold
Rema.no Tema og sesong Barnevennlig mat fra morgen til kveld

Barnevennlig mat fra morgen til kveld

Trenger du inspirasjon til familiemiddagen, barnevennlig frokost eller matpakketips? Med litt planlegging og noen gode tips så kan hverdagen bli både enkel og billig. Her har vi samlet noen sunne og gode oppskrifter som vil falle i smak hos både små og store.

Lær å lage barnevennlig mat

Lurer du på hva du skal servere barna for at de skal få i seg riktig næring? Med noen enkle tips og triks er det faktisk ikke så vanskelig å lage barnevennlig mat!

Lunsj og matpakke

En god og sunn matpakke skal gi overskudd og glede. Derfor er det viktig å lage fristende matpakker som blir spist! Husk at du også kan bruke rester for å lage deilige lunsjretter.

Tips til matpakken

Bytt litt på hva du putter i matpakken. Supplere med deilige fristelser, som oppskåret frukt og grønnsaker, nøtter eller smoothies.

Ukemeny vegetar

Middag for de små!

Å finne middag som de minste i familien liker, kan til tider være vanskelig. Vi har gjort det litt enklere for deg og samlet 7 oppskrifter som passer de små.

VI HAR SAMLET

Barnas favoritter

logo preppeguiden i blå

Preppe-guiden: lær av Ingvill Bovim

Er hverdagen litt i overkant travel til tider? Ernæringsfysiolog Ingvill Bovim har løsningen! Lær deg å preppe mat i forkant av uken, slik at du sparer både tid, oppvask og penger.

En litt enklere hverdag