Har du et ønske om å drive og lede din egen bedrift?

talent

Da anbefaler vi deg å søke REMA 1000 sitt Talentprogram! Du vil få den komplette kunnskapen om hvordan du kan lede en bedrift gjennom Norges mest anerkjente merkevare; REMA 1000.

Talentprogrammet er REMA 1000 sin egen Kjøpmannsskole. Programmet går over ett skoleår og undervisningen foregår på vårt Kultur- og treningssenter LadeVollen på Oppdal, med oppstart i august. Talentprogrammet består av 10 samlinger og utdannelsen består av opplæring i fagene Ledelse, Økonomi, Praktisk butikkdrift og Salg og gjennomføring. Kursholdere er noen av Norges beste Kjøpmenn som virkelig vet hvordan motivasjon og kunnskap skal brukes, for å kunne innfri mer enn kunden forventer.

I tillegg til å være en arena for læring, er REMA-skolens Talentprogram en sosial møteplass for våre fremtidige Kjøpmenn, og en viktig arena for formidling av REMA 1000 sin kultur og filosofi.

Opptakskrav

  • Gjennomført REMA-skolens kurs Vår Kultur og aktuelle treningsløp i Motimate
  • Minimum 2 år som NK eller avdelingsleder med definert bestillings-, svinn- og resultatansvar for et område i butikken
  • Høyere utdannelse som økonomi, salg, markedsføring og ledelse er en fordel, men ikke et krav

Talenter rekrutteres i all hovedsak internt i REMA 1000. Likevel vil eksterne søkere med tilsvarende erfaring fra andre dagligvarekjeder og et sterkt ønske om å bli Kjøpmann i REMA 1000 bli vurdert.

Søknadsfrist på Talentprogrammet er 1.mars