Vil du lede innovative IT-prosjekter for å forbedre REMA 1000-opplevelsen? | Karriere | REMA 1000
Hopp til innhold
Rema.no Vil du lede innovative IT-prosjekter for å forbedre REMA 1000-opplevelsen?
Tilbake til ledige stillinger
Oslo, Oslo

Vil du lede innovative IT-prosjekter for å forbedre REMA 1000-opplevelsen?

Ansettelsesform: Fast ansettelse
Stilling: Heltid
Frist: 06.06.2024
Søk på stilling

Vi søker nå en prosjektleder som drives av å bidra til utviklingen og implementeringen av IT-løsninger som sikrer effektiv vareflyt, hever butikkstandarden og styrker REMA 1000-konseptet.

I denne rollen vil du ha ansvaret for ledelse av digitale prosjekter, sikre oppfølging av risiko, tid, kost og kvalitet, samt utvikle og forankre vår prosjektmetodikk. Videre vil du veilede andre prosjektledere og sikre en sømløs onboarding-prosess. Hvis du trives i rollen som bindeledd mellom IT og forretning, i et mangfoldig miljø bestående av teknologer, økonomer, jurister og samfunnsvitere, er denne stillingen for deg!

Ønsker du å koordinere leveranser ved å fordele ansvar, sikre fremdrift og motivere teamet? Du må kunne kommunisere klart og effektivt med alle prosjektdeltakere og interessenter, uavhengig av bakgrunn. Evnen til å ta initiativ, jobbe strukturert for å håndtere arbeidsoppgaver, og identifisere utfordringer og foreslå løsninger er viktig. Det er avgjørende å trives i et høyt tempo og å samarbeide godt i et dynamisk miljø. Du må også kunne bygge sterke og samarbeidsvillige team som jobber mot felles mål.

Vi ser etter deg med høyere utdanning på minst bachelornivå og erfaring innen prosjektledelse. Du må ha evnen til å forstå, analysere og optimalisere arbeidsprosesser, i tillegg verdsetter vi kunnskap om verdikjeder og besittelse av PRINCE2/scrum-sertifisering som et pluss.


Hvorfor velge oss?

  • Stillingen gir store muligheter for faglig og personlig utvikling i et kunnskapsrikt og engasjert kompetansemiljø
  • Konkurransedyktige betingelser
  • REMA 1000 og Reitan Retail har gjennom en årrekke blitt kåret til en av Norges bestearbeidsplasser i Great Place to Work® sin årlige kåring
  • Fleksibel arbeidstid
  • Sentrale og moderne lokaler på Ensjø
  • God kantineordning/kaffebar
  • Sosiale aktiviteter som filmklubb, fotballcup, aktivitetsdag (REMA games) osv.


Vi mener at mangfold gjør oss rikere, og oppmuntrer deg til å søke, uavhengig av hvem du er. Vil du jobbe i en spennende og hektisk bransje hvor du har stor mulighet til å påvirke din egen arbeidsdag, vil vi gjerne høre fra deg. 

Vi gleder oss til å motta din CV og din søknad!


Sitter du igjen med flere spørsmål?
Da er Henning Hønsvall rett person å kontakte, du kan nå han på 91134105 eller på mail henning.honsvall@rema.no


Hvem er vi?

«I REMA 1000 er kunden vår øverste sjef og vi søker deg som brenner for å imponere kunden»

Har du noen gang tenkt over hvor mye teknologi som understøtter din handletur på REMA 1000?
Vi som jobber i REMA 1000 i Norge sikrer at kjøpmannen og butikkansatte har digitale løsninger for å gi kunden en best mulig opplevelse.Vi vil ha det morsomt og lønnsomt, vi snakker med hverandre, ikke om hverandre og vi tenker positivt og offensivt. Dette er noen av våre verdier i REMA 1000.

REMA 1000 er Norges ledende dagligvarekjede og en av landets sterkeste merkevarer. Siden 1979 har REMA 1000 jobbet for å kunne tilby kunder over hele landet et godt utvalg av dagligvarer til laveste pris, av høy kvalitet, produsert og solgt på en ansvarlig måte. Vi er en solid virksomhet hvor vi har det morsomt på jobb, og samtidig en sterk vinnerkultur som er lønnsom for både kundene, Kjøpmennene og REMA 1000 Norge AS.

Kontaktinfo

Henning Hønsvall
Leder Forretningsløsninger
91134105
henning.honsvall@rema.no

Søk på stilling

Intervju med butikkeiere og ansatte

Les inspirerende historier om butikkeiere og ansatte som vi er så stolte av å ha med på laget.

07.06.2018 Karriere

Aleksander Floor er Årets Talent 2017

Det var med stående applaus fra kolleger og ledere i REMA 1000 at Årets Talent ble ropt opp på scenen onsdag kveld.

19.08.2017 Ansvarspris

Øystein Haugen på REMA 1000 Skistua i Narvik mottar Ansvarsprisen

Øystein Haugen på REMA 1000 Skistua i Narvik hylles for sitt arbeid med å gi muligheter til de som faller utenfor samfunnet.