REMA 1000, Region Oslo søker Regionsdirektør | Karriere | REMA 1000
Hopp til innhold
Rema.no REMA 1000, Region Oslo søker Regionsdirektør
Tilbake til ledige stillinger
Oslo, Oslo

REMA 1000, Region Oslo søker Regionsdirektør

Ansettelsesform: Fast ansettelse
Stilling: Heltid
Frist: 08.08.2024
Søk på stilling

Vil du lede REMA 1000, Region Oslo sin videre utvikling og vekst?

REMA 1000 Region Oslo fungerer som serviceapparat for 75 franchisedrevne REMA 1000-butikker i Oslo. I 2023 omsatte regionen for flere milliarder og hadde en markedsandel på over 24%. Vår ambisjon er å vokse ytterligere i en spennende region, og ser nå etter en Regionsdirektør som har kompetansen, verdiene og holdningene til å lede og utvikle kulturen, butikkene og menneskene i regionen videre i neste fase.

Som Regionsdirektør vil du ha det totale ansvaret for utvikling av regionens omsetning, markedsandel, vekst og resultat. Du er ansvarlig for regionens strategi, planer og målsetninger. Du vil ha lederansvar for ledergruppen på regionskontoret, samt ansvar for rekruttering og utvikling av eksisterende, kommende og nye franchisetakere. Som Regionsdirektør er du regionens fremste kulturbærer. Stillingen rapportere til administrerende direktør og er en del av lederteam REMA 1000 i Norge.  

 Andre arbeidsoppgaver vil være:

  • Strategisk og operativt driftsansvar for regionen
  • Gjennomføring av styremøter, møter med franchisetakere og regionale ledermøter
  • Tett dialog og samarbeid med alle franchisetakere i regionen, lederteamet og administrerende direktør i REMA 1000 Norge.
  • Gjennomføring av opplæring av både egne ledere og regionens franchisetakere

Hvem ser vi etter?

For å lykkes i denne stillingen må du trives med å spille andre gode, bygge relasjoner, samt motivere og utvikle dine medarbeidere og regionens franchisetakere. Som leder evner du å sette retning og kommunisere godt i møte med både interne og eksterne. Du er god til å strukturere arbeidet ditt på en effektiv måte. Det vil være viktig med god kommersiell forståelse og sterke gjennomføringsevner.

Andre kvalifikasjoner er:

  • Relevant ledererfaring med betydelig resultatansvar fra større bedrift innen varehandel/kjededrift
  • Fortrinnsvis utdannelse fra universitet eller høyskole

Hvorfor velge oss?

I REMA 1000 er mulighetene mange for mennesker som tør å gi av seg selv, er positive, offensive og selvstendige. Vi mener at mangfold gjør oss rikere, og oppmuntrer deg til å søke, uavhengig av hvem du er. Rollen som Regionsdirektør er en meget spennende mulighet for deg som vil være med å gjøre en forskjell i et dynamisk selskap i sterk utvikling!

Vi ser frem til å motta din CV og søknad!

 

Søknadsfrist: 8. august

Litt om oss

REMA 1000 er Norges ledende dagligvareaktør og en av landets sterkeste merkevarer. Siden 1979 har REMA 1000 jobbet for å kunne tilby kunder over hele landet et godt utvalg av dagligvarer til laveste pris, av høy kvalitet, produsert og solgt på en ansvarlig måte. Ved å ha hyggelige og dyktige mennesker med riktige holdninger og fokus på å jobbe med de rette tingene, har REMA 1000 lykkes med å skape en solid virksomhet som er lønnsom ikke bare for sine kjøpmenn og for bedriften - men også for kundene.
Ønsker du å lese mer om vårt arbeid med miljø og samfunnsansvar; https://www.rema.no/ansvar-i-rema-1000/

Kontaktinfo

Marit Johannessen
HR-direktør
marit.johannessen@rema.no

Søk på stilling

Intervju med butikkeiere og ansatte

Les inspirerende historier om butikkeiere og ansatte som vi er så stolte av å ha med på laget.

07.06.2018 Karriere

Aleksander Floor er Årets Talent 2017

Det var med stående applaus fra kolleger og ledere i REMA 1000 at Årets Talent ble ropt opp på scenen onsdag kveld.

19.08.2017 Ansvarspris

Øystein Haugen på REMA 1000 Skistua i Narvik mottar Ansvarsprisen

Øystein Haugen på REMA 1000 Skistua i Narvik hylles for sitt arbeid med å gi muligheter til de som faller utenfor samfunnet.