Hopp til innhold
Rema.no » REMA 1000 AVERØY søker Sommervikar over 18 år
Tilbake til ledige stillinger
Møre og Romsdal, Averøy

REMA 1000 AVERØY søker Sommervikar over 18 år

Ansettelsesform: Sommerjobb
Stilling: Deltid
Frist: 31.05.2022
Søk på stilling

Den viktigste oppgaven for butikkmedarbeideren er å skape gode handleopplevelser for kundene, dette i tillegg til et felles ansvar for at butikken fremstår ren og tiltalende til enhver tid. Vi søker etter deg som er over 18 år og som ønsker sommerjobb i juni-juli-august. Du sprudler av humør og har et smil om munnen, er omgjengelig ovenfor kunder og kollegaer og har pågangsmot og ståpåvilje. Stillingen innebærer i hovedsak kassearbeid, betjening av tipping og Post i butikk, varepåfylling og rydding av hyller, samt de til enhver tid gjeldende rutiner vi har i butikken.

Ønskede egenskaper:

  • Du må være over 18 år
  • Serviceinnstilt
  • Blid og hyggelig ovenfor kunder og kollegaer
  • Positiv og offensiv
  • Motiveres av å skape gode handleopplevelser for kunden - Vår øverste sjef
  • Gode norskkunnskaper
  • Du kan arbeide selvstendig og i team
  • Du takler hektiske situasjoner med godt humør

 

Vi tilbyr:

I REMA 1000 er mulighetene mange for mennesker som tør å gi av seg selv, er positive og selvstendige. Vil du jobbe i en spennende og hektisk bransje hvor du har stor mulighet til å påvirke din egen arbeidsdag, anbefaler vi deg å søke stillingen.

 

Vi ser frem til å motta din CV og søknad!

 

Litt om oss

REMA 1000 er Norges ledende dagligvareaktør og en av landets sterkeste merkevarer. Siden 1979 har REMA 1000 jobbet for å kunne tilby kunder over hele landet et godt utvalg av dagligvarer til laveste pris, av høy kvalitet, produsert og solgt på en ansvarlig måte. Ved å ha hyggelige og dyktige mennesker med riktige holdninger og fokus på å jobbe med de rette tingene, har REMA 1000 lykkes med å skape en solid virksomhet som er lønnsom ikke bare for sine kjøpmenn og for bedriften - men også for kundene.

Kontaktinfo

Bente Hol
bente.hol@rema.no

Søk på stilling

Intervju med butikkeiere og ansatte

Les inspirerende historier om butikkeiere og ansatte som vi er så stolte av å ha med på laget.