Ferskvareansvarlig til REMA 1000 SON | Karriere | REMA 1000
Hopp til innhold
Rema.no Ferskvareansvarlig til REMA 1000 SON
Tilbake til ledige stillinger
Akershus, Vestby

Ferskvareansvarlig til REMA 1000 SON

Ansettelsesform: Fast ansettelse
Stilling: Heltid
Frist: 17.08.2024
Søk på stilling

 

Rema 1000 Son søker etter en Avdelingsleder til ferskavare. Hos Rema 1000 Son får du en hektisk og morsom hverdag med mye eget ansvar for at oppgavene blir gjort og at kundene trives. I butikken er vi opptatt av å løfte hverandre opp og frem og vi synes det skal være gøy å være på jobb. I butikken i dag er vi en morsom gjeng på 24 personer i en alder mellom 14-60 så her er alle velkomne å søke. Dette er en fysisk krevende jobb så de dagene du er på jobb trenger du ikke å gå på gymmen. Her vill du lære mye om salg, mat, kundeservice, lager, kassasystemer og butikkdrift

Den viktigste oppgaven for en Avdelingsleder er å skape gode handleopplevelser for kundene. I tillegg til et felles ansvar for at butikken fremstår ren og tiltalende til enhver tid. I denne stillingen har du ansvar for din avdeling. Det innebærer varebestilling, vareeksponering, bidra til vekst i ferskvare, planlegging og gjennomføring av kampanjer, kundekontakt, produktveiledning, kassearbeid og annet forefallende butikkarbeid. I denne rollen skal du trives med å ta ansvar for din egen avdeling og stengeansvar i butikken. Men kanskje har du også et fremtidig ønske om en rolle som NK eller Kjøpmann. Det forventes at du har stort interesse for egen utvikling innen butikk, ledelse og mat. Men også at du kan stille opp når kjøpmann og butikken trenger deg under hektiske dager. 

Den viktigste oppgaven for ferskvareansvarlig er å skape gode handleopplevelser for kundene, med spesielt fokus på ferskvareavdelingen. I tillegg til et felles ansvar for at butikken fremstår ren og tiltalende til enhver tid, inkluderer jobben blant annet:

 

Vi tror du kjenner deg igjen i følgende egenskaper og kvalifikasjoner:

  • Kunnskap om og interesse for ferskvare
  • Positiv og offensiv
  • Motiveres av å skape gode handleopplevelser for kunden - Vår øverste sjef
  • Gode norskkunnskaper
  • Du kan arbeide selvstendig og i team
  • Du takler hektiske situasjoner med godt humør
  • Som person er du strukturert og selvgående og har en "få ting gjort"-holdning
  • Erfaring fra liknende arbeid
  • Du er over 18 år

 

Hvorfor velge oss?

I REMA 1000 er mulighetene mange for mennesker som tør å gi av seg selv, er positive og selvstendige. Vi mener at mangfold gjør oss rikere, og oppmuntrer deg til å søke, uavhengig av hvem du er. Vil du jobbe i en spennende og hektisk bransje hvor du har stor mulighet til å påvirke din egen arbeidsdag, da anbefaler vi deg å søke på denne stillingen.

Vi er en rimelig sosial gjeng og har både sommerfest, julebord og litt annet smått innimellom. Hvis du ikke er i det supersosiale hjørnet, går det selvfølgelig bra det også. Alle er velkomne hos oss!

Vi har som oftest kaffen klar inne på vår lille spiserom. Det er ikke alltid den er varm eller fra riktig dag, men da er det fint at kanskje du vill ta ansvar for å lage en ny og gjøre resten gjengen glade? Vi hjelper hverandre! Alltid!

Vi vil hverandre vel. Er det noe du ikke får til, er vi mange som vil hjelpe. Har du en idé, er vi mange som vil sparre. Har du en dårlig dag, har vi sjokolade!

Ingen av oss er perfekte derfor snakker vi med hverandre og ikke om hverandre. Problemer er til for å løses og på den måten kan vi alltid lære noe nytt og nyttig. I butikken vår er dette er en av våre gylne regler!

I våre rekrutteringsprosesser benytter vi oss av testverktøy for å kunne bli bedre kjent med deg. Aktuelle kandidater vil motta epost med link til testene kort tid etter innsendt søknad.

 

Vi gleder oss til å motta din CV og søknad!

Litt om oss

REMA 1000 er Norges ledende dagligvareaktør og en av landets sterkeste merkevarer. Siden 1979 har REMA 1000 jobbet for å kunne tilby kunder over hele landet et godt utvalg av dagligvarer til laveste pris, av høy kvalitet, produsert og solgt på en ansvarlig måte. Ved å ha hyggelige og dyktige mennesker med riktige holdninger og fokus på å jobbe med de rette tingene, har REMA 1000 lykkes med å skape en solid virksomhet som er lønnsom ikke bare for sine kjøpmenn og for bedriften - men også for kundene.
Ønsker du å lese mer om vårt arbeid med miljø og samfunnsansvar; https://www.rema.no/ansvar-i-rema-1000/

Kontaktinfo

Tom-Remi Hansen Stenqvist
64956990
tom-remi.stenqvist@rema.no

Søk på stilling

Intervju med butikkeiere og ansatte

Les inspirerende historier om butikkeiere og ansatte som vi er så stolte av å ha med på laget.

07.06.2018 Karriere

Aleksander Floor er Årets Talent 2017

Det var med stående applaus fra kolleger og ledere i REMA 1000 at Årets Talent ble ropt opp på scenen onsdag kveld.

19.08.2017 Ansvarspris

Øystein Haugen på REMA 1000 Skistua i Narvik mottar Ansvarsprisen

Øystein Haugen på REMA 1000 Skistua i Narvik hylles for sitt arbeid med å gi muligheter til de som faller utenfor samfunnet.