Butikkmedarbeider, ekstrahjelp til REMA 1000 VENNESLA | Karriere | REMA 1000
Hopp til innhold
Rema.no » Butikkmedarbeider, ekstrahjelp til REMA 1000 VENNESLA
Tilbake til ledige stillinger
Agder, Vennesla

Butikkmedarbeider, ekstrahjelp til REMA 1000 VENNESLA

Ansettelsesform: Midlertidig ansettelse
Stilling: Deltid
Frist: 25.02.2023
Søk på stilling

Den viktigste oppgaven for butikkmedarbeideren er å skape gode handleopplevelser for kundene. I tillegg til et felles ansvar for at butikken fremstår ren og tiltalende til enhver tid, så inkluderer jobben blant annet:

  • Varepåfylling
  • Vareeksponering

Vi søker etter 2 personer som kan bidra til å sørge for fulle hyller, rent og ryddig på lager og at butikken fremstår på best mulig måte. Ca 6-8 timer fordelt på 2 dager i uken.

Du som er under 18, men over 15, kan fint søke, så fremt du mener at du er ryddig, strukturert, effektiv og pålitelig. Det kan være noe fleksibilitet ift tidspunkt, men arbeidsbehovet er i forhold til når vi mottar varer.

Vi tror du kjenner deg igjen i følgende egenskaper:

  • Serviceinnstilt
  • Positiv og offensiv
  • Motiveres av å skape gode handleopplevelser for kunden - Vår øverste sjef
  • Gode norskkunnskaper
  • Du kan arbeide selvstendig og i team
  • Du takler hektiske situasjoner med godt humør

 

Hvorfor velge oss?

I REMA 1000 er mulighetene mange for mennesker som tør å gi av seg selv, er positive og selvstendige. Vi mener at mangfold gjør oss rikere, og oppmuntrer deg til å søke, uavhengig av hvem du er. Vil du jobbe i en spennende og hektisk bransje hvor du har stor mulighet til å påvirke din egen arbeidsdag, da anbefaler vi deg å søke på denne stillingen.

I våre rekrutteringsprosesser benytter vi oss av testverktøy for å kunne bli bedre kjent med deg. Aktuelle kandidater vil motta epost med link til testene kort tid etter innsendt søknad.

 

Vi gleder oss til å motta din CV og søknad!

Litt om oss

REMA 1000 er Norges ledende dagligvareaktør og en av landets sterkeste merkevarer. Siden 1979 har REMA 1000 jobbet for å kunne tilby kunder over hele landet et godt utvalg av dagligvarer til laveste pris, av høy kvalitet, produsert og solgt på en ansvarlig måte. Ved å ha hyggelige og dyktige mennesker med riktige holdninger og fokus på å jobbe med de rette tingene, har REMA 1000 lykkes med å skape en solid virksomhet som er lønnsom ikke bare for sine kjøpmenn og for bedriften - men også for kundene.
Ønsker du å lese mer om vårt arbeid med miljø og samfunnsansvar; https://www.rema.no/ansvar-i-rema-1000/
Søk på stilling

Intervju med butikkeiere og ansatte

Les inspirerende historier om butikkeiere og ansatte som vi er så stolte av å ha med på laget.