Avdelingsleder - Tørrvareansvarlig | Karriere | REMA 1000
Hopp til innhold
Rema.no Avdelingsleder – Tørrvareansvarlig
Tilbake til ledige stillinger
Trøndelag, Trondheim

Avdelingsleder - Tørrvareansvarlig

Ansettelsesform: Fast ansettelse
Stilling: Heltid
Frist: 22.06.2024
Søk på stilling

Vi på Rema 1000 Flatåsen utvider flokken, og ser etter en energisk, effektiv, positiv og serviceinnstilt lagspiller, som er lærevillig og nysgjerrig på nettpp det å jobbe i dagligvarebransjen, og ikke minst Rema 1000. I Rema 1000 har vi mange muligheter, og er du den vi leter etter, håper vi at du søker, og forteller oss hvem du er, og hva du kan bidra med til vårt lag. Hvorfor er du vår neste lagspiller?

Denne stillingen er en 70 - 100 % stilling med hovedvekt på overblikk og ansvar i butikk. Du vil få ansvar for tørrvarer, noe som innebærer planlegging av kampanjer, oppdatert på salgstall, planlegge høytider, riktig bestilling og beholdning i butikk, AOF (automatisk ordre forslag) i butikk. Optimalisere bruk av de programmene vi har til grunn for bestilling, og idra til at butikken løfter seg til nye høyder :D 

Det vil være et krav at du lærer deg kasse, post, tipping, dynamikken i butikken, forståelsen for andre varegrupper, før tørrvareansvaret trer i kraft. 

 

Vi gleder oss til å høre ifra deg :D 

Litt om oss

REMA 1000 er Norges ledende dagligvareaktør og en av landets sterkeste merkevarer. Siden 1979 har REMA 1000 jobbet for å kunne tilby kunder over hele landet et godt utvalg av dagligvarer til laveste pris, av høy kvalitet, produsert og solgt på en ansvarlig måte. Ved å ha hyggelige og dyktige mennesker med riktige holdninger og fokus på å jobbe med de rette tingene, har REMA 1000 lykkes med å skape en solid virksomhet som er lønnsom ikke bare for sine kjøpmenn og for bedriften - men også for kundene.
Ønsker du å lese mer om vårt arbeid med miljø og samfunnsansvar; https://www.rema.no/ansvar-i-rema-1000/

Kontaktinfo

Rachel Aunaas Hauan
Kjøpmann
46695489
rachel.hauan@rema.no

Søk på stilling

Intervju med butikkeiere og ansatte

Les inspirerende historier om butikkeiere og ansatte som vi er så stolte av å ha med på laget.

07.06.2018 Karriere

Aleksander Floor er Årets Talent 2017

Det var med stående applaus fra kolleger og ledere i REMA 1000 at Årets Talent ble ropt opp på scenen onsdag kveld.

19.08.2017 Ansvarspris

Øystein Haugen på REMA 1000 Skistua i Narvik mottar Ansvarsprisen

Øystein Haugen på REMA 1000 Skistua i Narvik hylles for sitt arbeid med å gi muligheter til de som faller utenfor samfunnet.