Rema.no » Stangekylling
Bilde av logoen til Stange.

Stangekylling

Stangekylling leverer den beste kvaliteten på kyllingkjøtt. Naturlig fôr, god tid, og nok plass til å bruse med fjærene, gir kylling av ypperste klasse. Nå finner du hel landkylling, kyllinglår og kyllingbryst fra Stange i fryse- eller kjøledisker hos REMA 1000 over hele landet.

Stangekylling™ er alet opp av bønder med strenge krav til kvalitetssikring. Kyllingene får kun naturlig fôr basert på hvete, havre og mais. Det er også det som gjør dem så smakfulle.

Stangekyllingene er frittgående, de har god plass og får dermed utviklet muskulaturen. Når kyllingene har det godt, smaker kjøttet desto bedre.

 

Slik varmebehandler du Stangekylling

Posjert
Kok uten å koke. Bruk helst kraft og masse smør!
Husk at temperaturen i kyllingkjøttet fortsetter å stige etter at det kommer ut av kokevannet.

Grillet

Skjær kyllingbrystet i 1 cm tykke skiver, tre skivene på et spyd og grill over ikke altfor sterk varme.

Stekt

Kutt kyllingkjøttet i grove terninger og wok raskt i varm panne.

Ovnsbakt

Stek kjøttet på 120 grader i ovn til steketermometeret viser 60 grader. Husk at kyllingkjøttet skal hvile i fem til ti minutter før du skjærer det opp.

Bli inspirert av disse kyllingoppskriftene.

Hel kylling, and og kalkun

Bilde av hel landkylling fra Stangekylling.

Hel Landkylling fra Stange

Hel Landkylling fra Stange stekes i ildfast form, fat eller langpanne. Det vil smake ekstra godt om du tilsetter urter og hvitløk, vann og sitron under stekingen. Oppskrift på helstekt Landkylling med sitron og urter finner du her. Hel Landkylling kan også fås fryst og fryst økologisk hos REMA 1000.

Bilde av hel and fra Stange.

Hel and fra Stange

Dyrevelferd, naturlig fôr og høy kvalitet står i fokus hos produsentene bak Stanges hele and. And er en fantastisk råvare med mye smak. Fuglen passer like godt til hverdagsmiddag som til fest.

Bilde av eske med hel kalkun fra Stange.

Hel kalkun fra Stange

Hel kalkun fra Stange er saftig og smakfull kalkun av premium kvalitet som selges i din lokale REMA 1000-butikk. Kalkunen stekes på nederste rille på 160 °C i circa to og en halv time. Prøv oppskriften kalkun med kalkunsjy.

Naturelle produkter

Bilde av bryst av økologisk Landkylling fra Stangekylling.

Bryst av økologisk Landkylling fra Stange

Stangekyllings bryst av økologisk Landkylling er økologisk kylling av ypperste kvalitet. Kyllingkjøttet stekes i panne eller i ovnen på svak varme. Oppskrift på hvitløksstekt kyllingbryst på risotto med asparges finner du her.

Bilde av pakke med økologisk kyllinglår fra Stange.

Lår av økologisk Landkylling fra Stange

Lår av økologisk Landkylling fra Stange – godt på travle dager og til fest. Et godt tips er å legge ferske urter under skinnet, før du steker kyllingen. Stangekyllingene er frittgående og har stor plass, slik at de får utvidet muskulaturen. Det gir ekstra godt kjøtt.

Bryst av Landkylling fra Stange

Stangekyllings kyllingbryst av Landkylling stekes i ovnen eller i panne på svak varme over lengre tid. Prøv kyllingbryst med pannestekt squash, grønnkål, persillepoteter og urtesaus. Bryst av Landkylling fra Stange kan også kjøpes fryst.

Bilde av klubber av Landkylling fra Stange.

Klubber av Landkylling fra Stange

Stangekylling produserer frisk og nasarinfri kylling. Stange klubber av Landkylling passer ypperlig både i ovnen, stekepanna og på grillen. De er klare når kjernetemperaturen er mellom 60 og 65 grader. Bakte grønnsaker og tsatziki er enkelt og godt tilbehør til Stangekylling.

Bilde av en pakke med strimlet filet av Landkylling fra Stange som selges hos REMA 1000.

Strimlet filet av Landkylling fra Stange

Stangekylling er helt fri for nasarin, og fordi kyllingene har stor plass å boltre seg på, blir muskulaturen utviklet. Det gir godt og friskt kyllingkjøtt. Strimlet filet av Landkylling fra Stange gir deg wok, gryteretter, supper og salater på 1-2-3. Det er faktisk mulig å lage god og sunn mat selv om du har liten tid. Finn oppskrifter på nydelige supper her.

Bilde av en pakke med vinger av Landkylling fra Stange.

Vinger av Landkylling fra Stangekyllng

Stangekyllings vinger av Landkylling er knakende godt. Hvorfor? Legg vingene i ovnen, på panna eller på grillen. Funker også som kveldssnacks til familien! Lag din egen dip med creme fraîche og hvitløk for å heve smaken.

Bilde av pakke med lår av Landkylling fra Stange.

Lår av Landkylling

Lår av Landkylling fra Stange gir deg ekstra smak og kvalitet – og hever alle kyllingrettene dine. Stange har i nærmere 20 år vært et av få kvalitetsmerker blant norske råvarer. Dyr og fugler som har hatt god plass å bevege seg på, gir friskt og sunt kjøtt. Kyllinglårene fra Stangekylling kan også kjøpes fryst.

Bilde av sort eske med kyllingconfit fra Stange.

Kyllingconfit fra Stangekylling

Kyllingconfit fra Stangekylling. Prøv vår velsmakende vri på denne franske klassikeren. Rotgrønnsaker som gulrot, rødbet, potet og kålrot er tilbehør som alltid kler denne retten. Kvalitet har ikke bare med fôr og oppvekst å gjøre, det har også med selve nedskjæringen å gjøre. Hos oss renskjæres alt for hånd.

Krydrede kyllingprodukter fra Stangekylling

Bilde av sort eske med kryddermarinerte kyllingklubber fra Stange.

Kryddermarinerte kyllingklubber fra Stangekylling

Kryddermarinerte kyllingklubber fra Stangekylling – tin, stek og nyt. Disse ferdigmarinerte kyllingklubbene er tilberedt i samarbeid med mestergrilleren Craig Whitsons. Derfor kan du være helt sikker på at de hever grillmåltidet til nye høyder. Ja, de kan også stekes i panne eller stekeovn. Når du velger Stangekylling, får du kyllingkjøtt fra friske kyllinger som har god plass til å bevege seg på.

Bilde av pakke med kyllingbryst med pancetta, kryddersmør og Provence-urter fra Stange.

Kyllingbryst med pancetta, kryddersmør og Provence-urter fra Stangekylling

Kyllingbryst med pancetta, kryddermsør og Provence-urter fra Stangekylling gir deg garantert vann i munnen. Blandingen av basilikum, oregano, timian og rosmarin er klassisk nettopp fordi den er så god. En garantert hit, rett og slett. Smaken av Stange er hele tiden i utvikling. Flere av Norges beste kokker har vært med på å justere kyllingfôret for en best mulig kjøttkvalitet.

Bilde av Stangekyllings kyllinglår med kryddersmør og Provence-urter.

Kyllinglår med kryddersmør og Provence-urter fra Stangekylling

Stangekylling er kjent for god kvalitet og god dyrevelferd. Alle kyllingene er frittgående og friske. Kyllinglårene med kryddersmør og Provence-urter passer like godt på grillen, som i panna og til fest, som til hverdag. Heldigvis kan det være både rimelig og enkelt å lage sunn mat.

Bilde av pakke med kyllingklubber krydret med basilikum, hvitløk, oregano og rosmarin fra Stangekylling.

Kyllingklubber krydret med basilikum, hvitløk, oregano og rosemarin fra Stangekylling

Stangekyllings kyllingklubber med basilikum, hvitløk, oregano og rosmarin. Disse passer like godt i ovnen som på grillen. Tilbered gjerne med stekte potetbåter og en frisk salat. Vet du hva hemmeligheten bak det velsmakende kjøttet er? Frisk kylling som har god plass å boltre seg på.

Bilde av en pakke med andebryst fra Stange.

Andebryst fra Stange

Andebryst fra Stange smaker helt nydelig, og kommer fra ender som er frittgående og har det bra. Det blir det ekstra godt kjøtt av. Prøv vår oppskrift på andebryst med appelsinkokt løk.

Sauser fra Stange

Bilde av en pakke med soppsaus fra Stange. Saus med steinsopp og kantarell.

Soppsaus laget på kraft av Stangekylling

Soppsaus laget på kraft fra Stangekylling. Den nydelige smaken kommer fra kantarell og steinsopp – to av de beste ingrediensene som finnes i norske skoger. Nyt den til kylling, vilt, svin og kalv.

Bilde av pakke med peppersaus laget på kraft av Stangekylling.

Peppersaus laget på kraft av Stangekylling

Peppersaus laget på kraft av Stangekylling får du bare hos REMA 1000. Den passer til all slags kjøtt, kanskje spesielt storfe. Ordentlig hverdagsluksus laget med cognac og masse god smak.

Bilde av pakke med rødvinssaus laget på kraft av Stangekylling som selges hos REMA 1000.

Rødvinssaus laget på kraft av Stangekylling

Rødvinssaus laget på kraft av Stangekylling. Saus er noe mange sliter med på kjøkkenet. Heldigvis finnes det alternativer som er laget på ordentlige råvarer.

Bilde av pakke med Kraft laget av Landkylling fra Stange.

Kraft laget av Landkylling

Kraft laget av Landkylling fra Stange hever alle dine sauser og supper til neste nivå. Travle dager gir ofte ikke rom til koking av kraft. Med kraft fra Stange er det heller ikke nødvendig.

Pølser fra Stangekylling

Bilde av pakke med Chorizo-kyllingpølser fra Stangekylling.

Chorizo-kyllingpølser fra Stangekylling

Kyllingpølser med chorizo, fra Stangekylling, er en drøm for kjøttelskeren! Det er ikke uten grunn at Stange vant sølv i NM for kjøttprodukter. Stange-pølsene smaker spicy og godt alene, men kan også blandes i en salat med en frisk dressing.