Rema.no » Årets beste sommermat » Lette middager

Lette middager

Lette oppskrifter til sommerens middag

Benytt sommerens lange kvelder til å nyte middagen ute. Her har vi samlet litt lettere oppskrifter, som smaker ekstra godt i varmen.

Finn inspirasjon blant sommerens beste salater, grillspyd, fisk og sjømat, kalde supper og grønnsaker på grillen.

Smaksrike grillspyd

Server smaksrike grillspyd med grønnsaker, scampi, kylling eller kjøtt. Kombiner det du liker best til et fargerikt spyd. Her finner du gode oppskrifter på grillspyd.

Rå biff klar til grilling og bolle med salat

Lyst på mer grillmat?

Vi har samlet alle dine grillfavoritter med biff, grillet fisk, kylling, svin, grønnsaker og vegetar. Her finner du garantert noe godt.

Se alle grilloppskrifter her

Bruk sesongens bær og frukt i salaten

Jordbær, bringebær, vannmelon, granateple, blåbær eller nektarin. Nesten alt smaker godt i salaten og gir middagen en frisk vri.

Bær og frukt inneholder viktige næringsstoffer som kroppen din trenger, og ikke minst ser det lekkert ut på tallerkenen. Vinn-vinn!

By gjestene på noe lett mens de venter

Late dager i solen kan få enhver mage til å rumle. Kutt opp friske grønnsaker i staver og server med en hjemmelaget dipp, så har gjestene noe lett og godt å tygge på mens de venter på maten.

Se oppskrift med hjemmelaget dipp her
Prøv en ny sommerfavoritt
Kalde supper

Ikke glem noe frisk i glasset

Enhver god middag fortjener noe godt å drikke. Vi har samlet oppskrifter som passer både som aperitif før maten eller når du trenger noe å kjøle deg ned med i sommervarmen.

Trykk her for oppskrifter

Prøv pizza på grillen

Hvem har sagt at du ikke kan nyte pizza ute? Pizza på grillen er enklere enn du tror og er garantert en favoritt for hele familien.

Varier med din favorittopping og prøv deg gjerne frem med både den tradisjonelle tomatsausen, hvit saus eller pesto i bunn.

Lær deg å grille pizza her

Prøv hjemmelaget kryddersmør

Hjemmelaget kryddersmør er ypperlig å servere til grillet kjøtt, fisk og grønnsaker. Overrask gjestene med sommerens oppskrifter på kryddersmør med smaker av karri, sitron, hvitløk eller urter.

Trykk her for oppskrifter

Noe søtt til slutt

Bær, is og frukt hører sommeren til. Få en søt avslutning på middagen eller kos deg litt ekstra i sola med oppskrifter på hjemmelaget is, bær, milkshake, pannekaker og frukt på grillen.

Se oppskrifter på sommerens desserter her

Fortsatt sulten? Få mer middagsinspirasjon her

Pastaretter

Vegetarretter

Italiensk pizza