Det er sluttsummen på kassalappen som teller | REMA 1000
Hopp til innhold
Rema.no Det er sluttsummen på kassalappen som teller

Det er sluttsummen på
kassalappen som teller

Hver dag gjør vi alt vi kan for å holde kostnadene nede for å gi deg alltid lave priser. I tillegg gjør vi små og store grep for å gjøre sluttsummen enda lavere for deg.

Alltid lave priser

Helt siden starten i 1979 har vi i REMA 1000 gjort alt vi kan for å kutte kostnader og være «Hele Norges priskutter». Det skal vi fortsette med, og du kan være trygg på at REMA 1000 er butikken som gir deg «Alltid lave priser».

Vår filosofi om at det enkle ofte er det beste gjør at vi har det laveste kostnadsnivået i norsk dagligvarehandel. Lave kostnader i kombinasjon med store innkjøp gjør at vi alltid kan gi lave priser. Vi skal alltid ha lave priser på populære merkevarer, og gjør prissjekk mange ganger om dagen for å sikre riktig prisnivå.​

Hele Norges priskutter!

REMA 1000 var først i landet med å lansere priskutt. Vi bruker motorsaga for å gi deg relevante priskutt året rundt. Følg med i REMA 1000s kundeavis og i Æ-appen slik at du kan få sluttsummen på kassalappen lavest mulig.

Hos REMA 1000 kan du alltid gjøre en god deal!

I REMA har vi alltid lave priser. I tillegg får du alltid gode REMA dealer gjennom året. Disse varierer i kategori og sesong, men ta en titt i kundeavisen eller sjekk i butikken neste gang du er innom, slik at også du kan gjøre en god deal.

Det er mange måter å få ned sluttsummen på kassalappen, og R-serien er en av dem. Se etter R-merket neste gang du handler hos REMA 1000. Da er du sikker på å få en vare av god kvalitet, til alltid lav pris. Det lønner seg nemlig å se etter R.

Du kan spare mye med Æ

Æ er REMA 1000 sitt kundeprogram. Og som Æ-kunde kan du spare penger på hver eneste handletur med priskutt rett i kassa.

Gjør et kupp når det er pallesalg!

Når våre kjøpmenn kjøper et stort parti av en vare, skal du få lavere pris. Akkurat som filosofien vår fra starten i 1979, kjører vi paller fulle av varer rett inn i butikkene.

Enkelt for oss – billig for deg.

CRÆZY gode kutt

Hos REMA 1000 er det alltid lave priser, og enda billigere blir det når vi har CRÆZY DÆYS. Da gir vi deg nemlig ekstra gode priser når du bruker Æ-appen. Helt CRÆZY billig!

Blide av logoen til Middag under 100lappen

Enkel og billig middag

Middag til under 100-lappen er gode produkter, som gir deg middag til under 100 kroner. Velg mellom helt ferdige retter – eller plukk og miks ulike råvarer, grønnsaker, tilbehør og sauser. En hverdagsvinner som gjør sluttsummen på kassalappen lavere.

PRIMA Lavpris,- er REMA 1000s billigste produkter. Serien består av alt fra frukt og grønt med ulik størrelse og fasong, til en rekke billige basisvarer. Med PRIMA Lavpris,- i handlekurven, blir sluttsummen enda lavere.