Årets råeste sommereventyr venter på deg!

REMA-1000-Sjøcamp

Tusen takk for fantastisk respons. 200 deltagere meldte seg på i løpet av kun 5 minutter.
Vi gleder oss til å møte dere alle på REMA 1000 Sjøcamp denne sommeren.

For første gang inviterer vi barn og unge til REMA 1000 Sjøcamp – et gratis arrangement i regi av REMA 1000 og camparrangør Aktiv Camps.

REMA 1000 ønsker å oppfordre til en aktiv livsstil for barn og unge. Vi ønsker at de skal oppleve mestringsfølelse og glede seg over ulike aktiviteter. Vi skal servere næringsrik og god mat, men vi skal ikke bare fylle mager, men også hjerter og hoder.

REMA 1000 Sjøcamp skal være en arena for læring, lek og moro.  Barna vil lære om sjøvett, livredning, førstehjelp og matlaging. Campen skal også være et sted der barn opplever spenning og mestring gjennom aktiviteter som blant annet vannski, wakeboard, fotball, seiling, akrobatikk og dans.

For å kunne tilby REMA 1000 Sjøcamp til flest mulig barn mellom 9 og 13 år gjennomføres campen to ganger i løpet av skoleferien, uke 26 (22.-26.juni) og uke 33 (10.-14.august). Det er totalt 200 plasser og det er ingen utgifter forbundet med campen foruten nødvendig utstyr og transport til og fra Sjøholmen.

Påmeldingen er bindende etter 20. mai.
Praktisk informasjon om REMA 1000 Sjøcamp finner du her.

Målet er at alle plassene benyttes. Ved avbestilling etter 20. mai påløper et avbestillingsgebyr på kr 1500,-. Gebyret frafaller ved sykdom der legeattest fremvises senest 24 timer før leirstart.

  • For barn mellom 9 og 13 år.
  • Programmet er fra 09.00-16.00 mandag-fredag. Det er ikke overnatting på campen.
  • REMA 1000 Sjøcamp arrangeres på Sjøholmen i Sandvika, Bærum kommune. Sjøholmen er et friområde der vi har god plass til alle aktiviteter og direkte ankomst til sjøen. Vi anbefaler at barna hentes og bringes til Sjøholmen da det er begrenset med kollektivtransport i området. Adresse: Sandviksveien 130, 1365 Blommenholm
  • Erfarne aktivitetsledere fra Aktiv Camps gir barna innføring i aktiviteter som båtopplæring, vannski, wakeboard, windsurfing, seiling, kajakk, snorkling, krabbefiske, streetfotball, streetdance, volleyball, slakk line, matlaging og sjøvett.  Fullstendig program vil sendes ut til alle deltagere senest to uker før campstart.
  • Det er ønskelig at alle deltagere har med seg følgende utstyr: flytevest (ikke oppblåsbar), solkrem, badetøy og håndkle, regntøy ved behov. I tillegg anbefaler vi å medbringe egen våtdrakt grunnet størrelse og hygiene. Vi har noen til utlån. Det anbefales å merke klær med navn og telefonnummer.
  • Det vil bli servert lunsj hver dag samt frukt og drikke gjennom dagen. Dersom barnet har allergier eller spesielle behov ber vi om at dette opplyses om i påmeldingen.
  • Barna deles opp i mindre grupper som de tilhører hele uka. Noen aktiviteter er obligatoriske og andre er valgfrie. De obligatoriske aktivitetene gjennomføres i hovedgruppene, mens valgfrie aktiviteter gjennomføres på tvers av gruppene. Les mer om aktivitetene her (lenke)
  • Vi har totalt 200 gratisplasser som fordels på de to campukene (uke26 og 33).  Vi opererer etter “første mann til mølla prinsippet”, og alle har samme utgangspunkt for å få plass.

 

1 Airtrack

1 Seiling

1 Trampett i vann

1 Tube

SONY DSC

Les mer om Sjøcampene på ActiveCamps sine nettsider.