Behandler du svinekjøtt riktig, vil det møre kjøttet smelte på tungen. Slik lykkes du med å grille svin.
Lam er ypperlig grillmat, fordi det gir et mørt, saftig og ikke minst smakfullt resultat. Her er tipsene du trenger for å lykkes .
Kylling gjør seg godt på grillen, både til hverdags og til fest. Men hvordan grille den uten at den blir tørr? Med noen enkle tips, griller du kylling med perfekt resultat – hver gang.
Fisk er enkel, sunn, og ikke minst smakfull sommermat. Her får du gode tips og triks til hvordan grille fisk.
Hvis du kjenner til teknikkene direkte og indirekte varme, er det enkelt å lykkes med grillmaten, uansett hva du slenger på grillen. Lær hvordan du griller kjøtt, fisk, kylling, grønnsaker og grillspyd.
Planer om å grille grønnsaker og frukt? En runde på grillen får frem både smak og sødme. Med noen enkle triks kan du få en helt ny smaksopplevelse til grillmaten.
Hummus er en type kikertpuré som egner seg godt som tilbehør, pålegg eller dipp. Her lærer du hvordan du bruker denne næringsrike retten.
Når du først ha laget en enkel basismajones, kan du smakssette den på mange forskjellige måter. Eksperimenter deg fram til din favoritt! Spar tid ved å lage store porsjoner når du lager sauser og majones – de holder seg godt noen dager i kjøleskapet.
Lær Bent Stiansens beste tips til å velge riktig biff. Selv foretrekker han entrecôte, som er det mest smakfulle biffkjøttet.