Teknologi i REMA 1000 | REMA 1000
Hopp til innhold
Rema.no Teknologi i REMA 1000
Person skanner vare i butikken med Skann & Betal på mobilen

Teknologi i REMA 1000

Det ligger mer bak den gode handleopplevelsen enn du kanskje skulle tro. Har du tenkt over hvor mye teknologi som inngår i din handletur på REMA 1000? Over 2300 kasser plassert i nesten 700 butikker. 147 applikasjoner, 123 direkteintegrasjoner, 100 leverandører, 70 tjenester, og 16 000 brukere.

Digitalisering og IT

Kompleksiteten på teknologi i REMA 1000 er høy, og det skal den også være. Våre kunder har stadig større krav til gode digitale opplevelser når de handler dagligvarer. Derfor må teknologiavdelingen i REMA 1000, Digitalisering og IT, utvikle IT-løsninger som bidrar til effektiv vareflyt, høyere butikkstandard, og forsterkning av REMA 1000- konseptet, SAMTIDIG som vi sørger for at vi har fornøyde kunder og kjøpmenn. Dette er en bestilling som krever de beste folka.

I 2024 har vi bruk for enda flere kloke hoder i Digitalisering og IT. Hos oss vil du være en del av en stor og kompetent IT-avdeling, bestående av teknologer, økonomer, jurister, samfunnsvitere og mye, mye mer. Du vil også være en strategisk og teknologisk partner mot fag og forretning, og bruke mulighetsrommet teknologi skaper til å sikre gode, gevinstgenererende løsninger – for kunder, kjøpmenn og for alle som jobber i REMA 1000.

Har du tanker om hvordan fremtidens dagligvarehandel kan se ut, og ønsker deg en arbeidsplass med mulighet til å påvirke?

Ledige stillinger i Digitalisering og IT

Vi styrker laget i Digitalisering og IT med flere stillinger. Har du lyst til å bli en del av et spennende fagmiljø med utfordrende problemstillinger og ny teknologi?

Det er 1000 grunner til å velge REMA 1000 (som arbeidsplass), her er topp 10!

1. En av Norges mest kjente merkevarer.
2. Vi er et verdidrevet selskap som legger mye energi i opplæring og fokus på din karrierevei – hos oss vil du få muligheten til å bli ditt beste jeg.
3. Mangfold og inkludering er viktig for oss. Vi verdsetter annerledeshet og ønsker velkommen til mennesker med ulik bakgrunn, forutsetninger og kompetanse – slik skaper vi et inkluderende arbeidsliv.
4. Vi bryr oss om miljøet og samfunnet – når vi produserer, distribuerer, og selger varer, er vi opptatt av hvordan det påvirker kloden og menneskene rundt oss.
5. Vi satser på teknologi! Vi er fremoverlente og godt rustet for nyutvikling og fremtidens digitale dagligvarehandel.
6. Feiring står sentralt hos oss, om vi vinner en pristest eller når milepæler, eller en god kollega har bursdag.
7. Vi er en gjeng med positive, folkelige og sosiale mennesker.
8. Flat organisasjonsstruktur – hos oss er alle like, og en god ide kan komme fra hvem som helst.
9. Oslos kuleste kontorbygg med treningsstudio, kaffebar, egen barista, og takterrasse med bier.
10. Det lille ekstra i hverdagen – som massasje, kontorstrekk, eller renseritjeneste som henter og leverer på kontoret.

Kan det blir bedre?

Vår historie

Reitangruppens aller første dagligvarebutikk, O. Reitan Kolonial, ble etablert i Trondheim i 1948 av Margit og Ole Reitan. Deres sønn, Odd Reitan, begynte allerede i ung alder å arbeide i denne butikken, og utviklet derigjennom en ambisjon om å bygge opp en større dagligvarekjede basert på et lavpriskonsept.

REMA 1000 har hatt fokus på å alltid ha laveste pris på varer av høy kvalitet – produsert og solgt på en ansvarlig måte. Med denne forretningsidéen og en sterk eier som Reitan Retail i ryggen har virksomheten blitt en av Norges største bedrifter med 13 000 ansatte og 677 butikker fordelt på 11 regioner. Visjonen er å være Norges største dagligvareaktør.

Arbeidskulturen er bygget over 40 år og er sterkt preget av at menneskene er vår viktigste ressurs. Her blir du en del av en sterk REMA 1000-familie som verdsetter annerledeshet, tør å tenke nytt og ønsker velkommen til mennesker med ulik bakgrunn, forutsetninger og kompetanse gjennom å ha mangfold og inkludering som sentrale bærebjelker for vår kultur.

Filosofi og verdiunivers

Våre verdier er noe vi lever etter hver eneste dag, og er skrevet i den “blå boken”. Med vår verdibaserte ledelse er vi folkelige, ærlige, tør å tenke nytt og annerledes, bruker humor i alt vi gjør og opptrer på en sjarmerende måte som gjør at både kunder og kolleger føler seg vel rundt oss.

Våre verdier:

1. Vi rendyrker bedriftens forretningsidé

2. Vi holder en høy forretningsmoral

3. Vi skal være gjeldfrie

4. Vi skal motivere til vinnerkultur

5. Vi tenker positivt og offensivt

6. Vi snakker med hverandre – ikke om hverandre

7. Kunden er vår øverste sjef

8. Vi vil ha det morsomt og lønnsomt

REMA-filosofien bygger på prinsippet om at få mennesker skal ta mange avgjørelser. Vi sier ”Det enkle er ofte det beste”, som betyr at hos oss er det genialt å gjøre ting enkelt. Vi trenger ikke kompliserte løsninger for å imponere andre, vi skaper heller mye for lite – med enkle, standardiserte, og kostnadseffektive løsninger på en ansvarlig og bærekraftig måte.

Et felles sett med verdier sikrer at vi tar gode beslutninger, er lønnsomme, og har det gøy på jobb samtidig.

#denfølelsen - når du gleder deg til å komme på kontoret

Den følelsen jobber vi i REMA 1000 for at du skal ha. Selv om du har stor fleksibilitet til å velge hvor du jobber fra, ønsker vi å tilrettelegge for at du har lyst til å komme på kontoret. Hva med å for eksempel starte dagen med en kaffe i vår egen kaffebar, ta lunsjen på takterrassen, for så å avrunde dagen med en treningsøkt på vårt helt egne treningsrom?