Hente oppskriftsvarer fra kalenderen din?

Velg oppskrifter

Del på e-post Skjul handlelapp

REMA 1000 oppskrifter (15)

Urte- og chilimiks med hvitløk

Lag din egen chilipaste! Gir ekstra futt til asiatiske retter – og hver enkelt muligheten til å bestemme hvor hot maten skal være.

Urtebakt klippfisk med tomatsaus

Norge har en like sterk posisjon innen klippfisk som Italia har når det gjelder pasta! Her har jeg laget en italienskinspirert klippfiskrett med frisk tomatsaus.

Urtebakt torsk

Torsk med et crunchy lokk av chili, hvitløk og koriander servert med lun salsa og ris; veldig enkelt, veldig godt.


Urtebåtpoteter

Disse smakfulle potetene kan du tilberede både på grillen og i stekeovnen. Veldig enkelt og veldig godt!

Urtedipp

Omtrent alt spiselig kan dyppes i en urtedipp. Urtedippen har gjort comeback!

Urtedressing

Denne lager du på under fem minutter! Passer like godt til fisk som til kjøtt.


Urtefylt indrefilet

Fyll opp og snør igjen – så blir denne indrefileten sommerens saftigste! Med finstrimlet fennikel og eple får du også sesongens friskeste tilbehør.

Urtemajones

Perfekt til sjømat og grillede grønnsaker.

Urtemarinert svinefilet med verdens beste grønnsaker

Etter at du har kuttet grønnsakene og fyrt opp grillen, lager denne retten seg nesten selv. Deilig sommermat!


Urtemarinert ytrefilet av svin med friterte aspargesbønner og chilisaus

Sør-Amerika møter Asia i denne enkle grillretten: Chilisausen har en brasiliansk vri, mens aspargesbønnene er tilberedt på japansk vis.

Urtemarinert ytrefilet med tomat- og squashsalat

En lett og middelhavsinspirert grillsalat er nydelig tilbehør til svinefilet. Pass på at kjøttet ikke blir for mye stekt.

Urtesaus

Denne sausen kan du bruke til det aller meste – både lyst og mørkt kjøtt, ja, til og med fisk!


Urtestekte kyllingvinger

Denne forretten er like populær blant barn som blant voksne. Bruk gjerne mer chili dersom du vil ha ekstra sting i smaken.

Urtestekte lammelår i skiver med tilbehør

Påskens store lammemiddag MÅ ikke ta lang tid å tilberede. Lammelår i skiver er klart etter en halvtimes varmebehandling, og i mens kan du konsentrere deg om å lage tyskernes rustikke favorittnudler – spätzle.

Utbenet lammelår med tomat, fennikel og mandler

Å utbeine lammelår er enklere enn mange tror. Fordelen med beinfritt lår, er at du får en jevnere kjernetemperatur på hele stykket. Og husk at steketiden avhenger av størrelsen på låret.


Oppskrifter A-Å: A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Æ Ø Å

Dra ned i kalender