Hente oppskriftsvarer fra kalenderen din?

Velg oppskrifter

Del på e-post Skjul handlelapp

REMA 1000 oppskrifter (118)

Taco Salad med scampi og nachochips

Alle taco-elskeres favorittsalat! Like god med kylling som med scampi.

Taco med kålsalat

Prøv denne spicy versjonen når du vil ha variasjon i taco-måltidene. Kålsalaten gir et kasende sprøtt tiltygg.

Tacos Al Carbon med garlic rice

Bruk myke maistortillas – spis tacos som de gjør i Mexico!


Tacosalat

Mange forbinder taco med usunn kosemat, men sannheten er at taco kan være et sunt middagsalternativ som kan spises med god samvittighet.

Tagliatelle al ragu

Ingen sak å lage tagliatelle til fire! Ragu er navnet på de kjøttbaserte pastasausene og den brede tagliatellen er perfekt til dette formålet. Den får med mengder av god ragu og mye smak til en hver munnfull.

Tagliatelle med asparges og erter

En frisk og vårlig vegetarrett. Vil du ha en kraftigere smak, kan du ha i litt røkelaks.


Tagliatelle med ertepesto

En grønn ertepesto med parmesan gir smak til denne deilige pastaretten uten kjøtt.

Tagliatelle med havets frukter

Liker du sjømat, liker du denne pastaretten! Varier med ulike typer skalldyr; du kan til og med bruke fisk.

Tagliatelle med kjøttpølse og spinat

Erter, kjøttpølse og fløte gjør dette til en fornorsket utgave av en klassisk pasta carbonara.


Tagliatelle med pikant tomatsaus

Sommeren servert på sølvfat? Denne enkle pastaklassikeren har en nokså fornem forhistorie, der den etter sigende skulle serveres på tallerkener av sølv. De brede tagliatellebåndene er perfekte for den herlige tomatsausen.

Tagliatelle med scampi

Pasta med scampi er et kjempegodt alternativ til de kjøttbaserte rettene. Bare husk – italienerne bruker aldri parmesan på fisk- og skalldyrspasta!

Taquitos Con Carne med Chile con Queso og Salsa Mexicana

Taquitos er sprøstekte maistortillas fylt med kjøtt. ”Pulled” kjøtt – som her – egner seg spesielt godt som fyll.


Tartarsaus

Den friske, salte smaken av kapers og agurker bidrar til at denne sausen passer spesielt godt til panerte sjømatretter.

Tempurareker med plomme- og chilichutney

Tempura er navnet på en japansk klassiker – sjømat eller grønnsaker dyppet i en egen røre og frityrstekt. Her får norske skipperreker følge av en spicy plommechutney.

Teriyaki chicken

Teriyaki er en japansk stekemetode som går ut på at man pensler fisk eller kjøtt med en saus mens man steker. Her er snarveien til smaken av teriyaki!


Teriyakibiff med salat og karriyoghurt

På karritur til Japan. Teriyaki er en teknikk hvor råvaren, fisk eller kjøtt, er stekt eller grillet i soyasaus. Denne biffretten med frisk karriyoghurt blir garantert en gjenganger på middagsbordet.

Terte med karamellisert eple og vaniljekrem

Epleterte er noe av det beste du kan bruke epler til. Med hjemmelaget vaniljekrem smaker den enda bedre.

Tex Mex Sliders med tomatsalsa

Partyburgeren! Her har du en veslevoksen juniorburger som garantert vil gjøre stor sommersuksess. Den "hemmelige" ingrediensen er rett og slett chips som legges på toppen under burgerbrødet. Knasende sprø og supersaftig grillfestmat!


Tex Mex kyllingklubber med avokadodipp

Rustikk estetikk og gode smakskombinasjoner. Det enkle er ofte veldig godt, spesielt når middagen lages med noen få, gode ingredienser som smaker fabelaktig sammen.

Tex Mex kyllingklubber med kålsalat

Tex Mex-kylling med chunky kålsalat for de aller travleste dagene. Klubbene varmes i ovnen imens risen koker – ferdig på få strakser.

Tex Mex kyllingsuppe

På langt nær alle sommerkvelder er solrike og varme, dessverre – denne deilige suppen varmer heldigvis godt, uansett vær og vind.


Tex Mex sliders i tortillawraps

Her serverer du Tex Mex-utgaven av sommerens store, lille burgerfavoritt – slideren. Legg dem på lefsene sammen med bakt aubergine, løk og paprika, og… wrap it up!

TexMex Ranch Salad

Denne salaten gir deg alle de gode texmex-smakene i en og samme rett! Server med tortilla chips og ranch dressing.

TexMex couscoussalat

Chili, paprika, tomater, mais og spisskummen gjør dette til en ekstra smaksrik couscousvariant.


Thai Beef Salad

Biffen mister ikke piffen selv om du lar salaten spille førstefiolin. I denne Thairetten topper kjøttet en grønn fristelse med masse smak.

Thai Chicken

Same same but different! Lager du denne retten, kan du nesten høre palmesuset når kyllingen freser i pannen. Kokosmelken er nøkkelen til den autentiske smaken av Thailand.

Thai Fish Cakes

Tod man pla! Er frasen du bør kunne om du skal bestille disse fiskekakene hos chef Purida i Bangkok. Pla betyr fisk og selv om seien foretrekker kaldere farvann, passer den utmerket i denne Thai-retten.


Thai Red Curry med scampi og kamskjell

Selv om rød curry er en gjenganger på menyer i Thailand, er denne luksusvarianten med skalldyr sjeldnere.

Thai fiskekaker med squashsalat

Dette kommer til å bli din nye fiskekakefavoritt! Hvitløk, chili og korianderfrø gir fiskekakene en eksotisk smak.

Thai fiskekaker med vietnamesisk wok

Kulinarisk svipptur! Flyturen fra Bangkok til Hanoi tar snaue to timer – denne raske retten er klar på bare 20 minutter. Thai style fiskekaker med koriander og cayennepepper, mikset med en crispy paksoi-wok.


Thai-pølser med chilipotetstappe

Lyst på litt av hvert? Her er en rett som samler smaker fra både Sørøst-Asia og mer hjemlige trakter. Litt spicy og lekkert dandert med små, smørstekte gulrøtter.

Thai-spaghetti

Dagens dobbel! Her får du fusion fast food fra to av våre favorittkjøkken. Flyturen fra Roma til Bangkok tar drøye 11 timer – her blander du noe av det beste fra begge på bare 25 minutter.

Thaiglasert skinkestek

Skinkestek i ny drakt! Glasert skinkestek er alltid godt – i denne oppskriften bruker du østerssaus, søt chili og flere andre gode thai-smaker som gjør retten ekstra spennende.


Thaisuppe

Kokosmelk, ingefær, hvitløk, chili og sitrongress er søyler i thaikjøkkenet. Her kan du smake hvor godt det er med norsk sjømat i en thaiinspirert fiskesuppe.

Thaisuppe med kylling

En deilig og mettende thaisuppe som du lager på 1-2-3.

Thaisuppe med strimlet svinebiff og eggnudler

Hvitløk, chili, ingefær og soya er mye brukt i det thailandske kjøkkenet. Denne thaisuppen smaker deilig – både uten og med kokosmelk.


Thaisuppe med suppegrønnsaker

Server denne smaksrike thaisuppen som vi har laget fra bunnen av når du har lyst på en suppe – men ikke har tid til å lage den selv.

Thaisuppe med svinebog

Denne thaisuppen smaker som en thaisuppe skal smake – det eneste du skal gjøre er å steke kjøttet og varme suppen i en gryte.

Thaisuppe med ternet fisk

En nydelig thaisuppe med fisk på 15 minutter – ja, det er faktisk mulig!


Thaiwok med kjøttdeig

Prøv denne eksotiske wokretten med Chop suey-saus.

Thaiwok med kylling

Lag deg en wok – med inspirasjon fra Bangkok.

The Crunch hamburger

Burgeren for deg som liker at det knaser! Med rødløk, sprøløk, potetgull og chipotle chili majo.


The Hangover hamburger

En mettende og saftig burger som gir deg akkurat det du trenger etter en sen kveld på byen.

Thick & Juicy big beef cheeseburger

Syltet og fritert løk tilfører hamburgeren sprøhet, syrlighet og sødme.

Thick & Juicy big beef hamburger

En ekstra saftig burger med smaksrikt tilbehør.


Thick&Juicy Big Beef Burger med salat

Bygg din egen burger med det du liker best. Mulighetene er uendelige – fra ketchup og sylteagurk til denne dobbeldekkeren med tomat, salat, løk, grillet paprika og deilig smeltet ost. Merk: Bildet viser dobbelt porsjon!

Tikka Masala med ternet fisk

Denne indiskinspirerte retten lager du på 15 minutter!

Tikka masala med Asiatisk Wok

Denne gryteretten gir deg en smaksreise til India på 1-2-3!


Timian & hvitløkstekt kyllingbryst med aspargessalat og brokkolikrem

Selv om retten består av mange ingredienser er den enkel og rask å lage.

Timianstekt entrecôte med irish mash

Saftig, mør og full av smak! Ingen tilfeldighet at entrecôte er manges biff-favoritt. Timian gir en krydret, sitrusaktig smak og tilfører ekstra friskhet til denne herlige helgemiddagen.

Tiramisu med Philadelphiaost

Denne italienske dessertklassikeren lages vanligvis med mascarpone. Her har jeg laget en vri med Philadelphiaost som gir en friskere og mildere smak.


Tokyo Wings

Glaserte vingeklubber med crunchy ramen salad.

Tomat- og squashsalat

En frisk og god sommersalat med grillet squash, tomater, løk, basilikum og parmesan.

Tomat-tapenade

Liker du soltørkede tomater, vil du elske denne tapenaden. Smaken av sol, sommer og søte tomater.


Tomataioli

Aioli med ketchup – perfekt til burgeren!

Tomatgryte med makaroni og cottage cheese

Snarkokt grytegodt for folk i farta! Lyst på noe som varmer i vinterkulda? Her har du en herlig, lettlaget gryterett – fiks ferdig på få minutter.

Tomatisert grønnsaksgryte

Her er retten du skal servere til barn som tror at de ikke liker grønnsaker! Tomatsausen gir grønnsaksgryten et italiensk preg.


Tomatsalat

Med sjalottløk, hvitløk, basilikum og balsamico blir dette en tomatsalat som smaker slik du får den servert i Italia.

Tomatsalat

Innslaget av Apetina ost gjør dette til en fyldig og litt annerledes tomatsalat.

Tomatsaus

Den mest anvendelige og slitesterke av alle sauser. Til pasta, pizza, fisk og kjøtt.


Tomatsuppe med eggerøre

Lager du tomatsuppen fra bunn av som her, får du en fyldigere suppe med mer smak. Eggerøre stekt med løk, salt og pepper passer ekstra godt til.

Tomatsuppe med grønnsaker

Denne klassiske vegetarsuppen lager du på 15 minutter!

Tomatsuppe med kjøttboller

En slitesterk suppeklassiker som du lager på 1-2-3.


Tomatsuppe med makaroni og pølsekuler

En svært enkel – men samtidig god og mettende – tomatsuppe. En ny favoritt hos de minste?

Tomatsuppe med svinebog

Prøv svinebog i tomatsuppen – enkelt, mettende og veldig godt!

Topless Hamburger

En superenkel burger som virkelig skiller seg ut med sin optimistiske, rødgrønne topp av grillet, rød paprika og vårløk!.


Torsk Pang Gang

En god og enkel fiskewok med smaken av Pang Gang.

Torsk escabeche

I Mexico og Mellom-Amerika er escabeche en populær matrett, men du finner varianter av dette deilige måltidet mange andre steder også, både i Europa og Asia.

Torsk i blomkålpuré

I oktober er det fremdeles blomkålsesong, og i denne gylne torskeretten serveres den på lekreste vis, som puré – enkelt å lage og resultatet både smaker og ser ut som på en god restaurant.


Torsk i form

Torsk i toppform! Tomatsaus er minst like godt til fisk som til pasta, og torsken er i sitt ess i denne enkle, ovnsbakte familiefavoritten.

Torsk i spinatkrem

Spinat er supersunt, men først og fremst er det en smaksrik grønnsak som godt kan få større plass på menyen. Perfekt i salaten, eller som her – til ovnsbakt torsk.

Torsk med bacon og posjert egg

Skall, skall ikke... Om du ikke er en drevet posjerer fra før, lærer du deg teknikken fort – resultatet både smaker herlig og ser fantastisk ut.


Torsk med chimichurri

Chimichurri! Den argentinske grillsausen med det eufoniske navnet er på full fart inn på norske middagsmenyer. Her gir den torsken et friskt fraspark fra finhakket chili.

Torsk med ertepuré og sprø potetterninger

Vi er heldige som har så god tilgang på torsk i dette landet! Kjenn hvordan sødmen i tilbehøret balanserer saltsmaken i fisken.

Torsk med grillede grønnsaker

Norsk torsk med middelhavsinspirert tilbehør som grilled grønnsaker, sitron og persille.


Torsk med kokosmelk

En thailandskinspirert torskerett hvor den milde kokosmelken blir tilført et sting av rød chili.

Torsk med kålrotstappe

Så enkelt kan du lage en sunn og velsmakende fiskemiddag. Her fungerer kålrotstappen også som saus.

Torsk med parmaskinke og kikerter

Et herlig eksempel på at virkelig gode middager kan lages raskt og enkelt. Den salte parmaskinken omfavner torskefiletene og tar dem til nye høyder!


Torsk med persillesmør

Tørr bak smøret? Selv om navnet torsk kommer fra det gammelnorske turskr som igjen er en kortform av turrfiskr/tørrfisk, er denne ovnsbakte klassikeren av det virkelig saftige slaget.

Torsk med råkost og paprikasaus

Prøv torsk med paprika og råkost når du vil ha en fiskemiddag med mye smak.

Torsk med rødbeter i vinaigrette

Adrett vinaigrette! Norsk torsk med flytende, fransk klassiker. En deilig vinaigrette lager du både raskt og enkelt – olivenolje og eddik, salt og pepper, med eventuelle andre smakstilsetninger etter ønske.


Torsk med spinat- og tomatsaus og stuede poteter

Navnet på retten forteller det meste – en herlig, fyldig smaksmiks toppet med pannestekt torsk.

Torsk naturell med råkost og sandefjordsaus

Alle fiskemiddagers mor – ferdig på 1-2-3!

Torsk og grønnsaker bakt i papir

Når du ovnsbaker torsken i små pakker sammen med finkuttede grønnsaker, får du en ekstra saftig og smakfull fiskemiddag.


Torskeburger med grillgrønnsaker, sommersalat og tzatziki

Varier sommerens burgermåltider med denne torskevarianten! Grillede grønnsaker, salat og tzatziki gir en saftig og smakfull burger som vil begeistre store og små.

Torskefilet i pita

En deilig fiskemiddag med middelhavssmaker. Kan gjerne tilberedes på grillen.

Torskefilet med bacon og erte- og potetstappe

Torsken har fått sin velfortjente renessanse på norske middagsbord. Her i en saftig, ovnsbakt utgave, med en god hjemmelaget potetstappe.


Torskegrateng med grønnsaker

Førjulens fiskefavoritt! Grateng av torsk og gode grønnsaker er en herlig vinneroppskrift når du skal prøve fiskelykken blant familiens håpefulle.

Torskekaker med fennikelsalat

Bruk tiden til å lage det best tenkelige tilbehøret – en krisp fennikelsalat og ekte remulade.

Torskekaker med grønnsaker i karri

Er karrisaus smør på flesk? Karri kommer fra det tamilske ordet kari som rett og slett betyr saus. Og sammen med fiskekakene har du her en kjent og kjær middagsslager klar for servering.


Torskekaker med gulrotsalat og gressløksmør

Saken er smør! Denne middagen gjør handlelappen kort – gressløksmør som smakssetter gjør fiskekakene til saftige suksesser.

Torskekaker med karrisaus

Karrisausen tar de tradisjonelle torskekakene i en lett eksotisk retning. En enkel og sunn hverdagsmiddag!

Torskeloin a la bacalao

Bacalao er avledet av det portugisiske ordet for torsk, og som oftest betyr dette tørket og saltet torsk – altså tørrfisk fra Norge. Dette er en bacalaoinspirert rett med tomater, oliven og chili – og fersk torsk i stedet for tørket.


Torskeloin med Sandefjordsmør og persillegulrøtter

På denne måten – servert med klassisk fiskesmørsaus og fargerike gulrøtter – får torsken spille hovedrollen.

Torskeloin med gulrøtter og surkål

Hakuna Matata! Ingen grunn til bekymring, med denne oppskriften blir du familiemiddagenes ukronede loin king. Raskt går det også – når torsken er ferdigtint er denne deilige fiskemiddagen klar på bare en halvtime.


Torskeloin med paprikamiks

Paprika får en deilig sødme når den stekes på svak varme. Servert sammen med torskeloin blir dette en rett som kan minne om bacalao.

Torskeloin med paprikamiks og persille

”Loin” er fiskens renskårede, benfrie ryggfilet. Denne middagen lages med pasta og gode grønnsaker, men det er den smaksrike, pannestekte torsken som spiller førstefiolin.

Torskeloin med penne og rotgrønnsaker

Rotfrukter er fargerike, søte og sunne. Når vi baker dem i ovnen blir de enda bedre.


Torskeloin med ratatouille og småpoteter

Når du ovnsbaker torsken får den en spesielt god og myk tekstur. Serverer du med ferdig ratatouille, er hele retten ferdig på en halvtime.

Torskeschnitzel med potetstappe

Helsprø fiskelykke! Få retter er like sikre suksesser som denne familiefavoritten – griljert og sprøstekt fiskeschnitzel med potetstappe.

Torsketacos

Syrlig, saftig og spicy – fiskesnacks på aller høyeste nivå!


Torskewok med sursøt saus

En enkel og god fiskewok som alle vil like.

Torta Pasqualina

Torta Pasqualina – den tradisjonelle, italienske påskepaien! En herlig, enkel middag som også passer utmerket til frokost eller som turmat.

Tortelloni med mandelsaus

Klar for en litt annerledes pastaopplevelse? Da bør du prøve denne. For mandler er suverene som utgangspunkt for en god og kremet pastasaus. Som her, servert med spinat- og ricottafylte tortellini.


Tortelloni med ricotta og spinat

Fersk tortelloni! Denne pastaklassikeren minner om tortellini, men er større og fylt med spinat og ricotta. Ricotta lages av myse og var opprinnelig et biprodukt fra mozzarella-produksjonen

Tortelloni med soltørkede tomater og mozzarella

Fersk tortelloni! Denne pastaklassikeren minner om tortellini, men er større og fylt med soltørkede tomater og mozzarella.

Tortilla Pizza

Tortillalefser er et glimrende utgangspunkt for enkle og raske pizzamiddager. Variasjonsmulighetene er nærmest ubegrensede – her serverer du lefsene med en chunky grønnsaksblanding.


Tostadas med scampi

Sues signatur-rett fra Sueños! Tostada betyr rett og slett ”toast” – her med pannestekte, crispy gorditas.

Trollboller med eventyrblanding

Gull og grønne skoger! Denne middagen holder hva den lover og ertekjøttbollene borger for et måltid utenom det vanlige. Rett og slett eventyrlig godt.

Tunisisk kylling

Middelhavsmiks! Det tunisiske kjøkkenet er svært fargerikt og variert, med en rekke spennende krydderblandinger. I denne retten får den saftige, ovnsstekte kyllingen selskap av søtpoteter, Apetina classic og oliven.


Turbo Tacos med syltet rødløk og Mexican Spice Rice

Ta fredags-tacoen til et nytt nivå!

Twice baked potatoes

Vanlig innslag på steak house-menyer – et måltid i seg selv, men også perfekt til biff.

Twice-baked potatoes

Det kan høres omstendelig ut, men er egentlig veldig enkelt. Og belønningen er stor – nemlig verdens beste potetrett!


Tykke havrepannekaker med bacon, tomat og snøfrisk

Jeg er havren, jeg har bacon, tomat og snøfrisk på! Nesten slik går den kjente og kjære sangen – og denne fyldige pannekakeretten er så god at den absolutt fortjener en lett omskrevet havrehyllest.

Tykke skiver

Årets enkleste julebakst!

Tysk potetesalat

En mettende og frisk potetsalat med bacon, løk og persille – perfekt tilbehør til grillmaten.


Tzatziki

En klassiker fra det greske kjøkkenet. Smaker deilig som ventemat og som tilbehør til grillmaten.

Oppskrifter A-Å: A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Æ Ø Å

Dra ned i kalender