REMA 1000 oppskrifter (145)

Kakao

Kakao er perfekt etter en tur ute i solen eller som hygge foran peisen.

Kald avokadosuppe med tortillachips

En deilig forfriskende forrett som passer utmerket til sommerens grillkvelder.

Kalkun med brødstuffing og kremet rosenkål

Slik lager du en klassisk kalkunmiddag til jul – uten risiko! Ved å bruke filet i stedet for å tilberede hele fuglen, blir det mye enklere å få perfekt resultat.


Kalkun med kalkunsjy

Kalkunkjøttet smaker best når det er saftig. Bruk steketermometer under varmebehandlingen – kjøttet skal ikke overstige 70 grader.

Kalkunbryst med ris- og grønnsakssalat

Dette er ekte kalkunkunst – saftige skiver av kalkunbryst, servert med nøttebrunt salviesmør og kremet rissalat med friske epler og grønnsaker. Fiks ferdig på bare førtifem minutter!

Kalkunfilet med Waldorfsalat

Varm kalkun, sval salat. Waldorfsalaten har sin opprinnelse fra New York-hotellet med samme navn. Over 100 år etter har den blitt tradisjonstilbehør til den aller saftigste julefuglen.


Kalkunfilet med brødstuffing, kremet grønnkål og kalkunsjy

Julekalkun på en ny og enklere måte! Bruker du kalkunfilet er det lettere å ha kontroll på stekingen. Og brødstuffingen smaker akkurat like godt når den stekes i form.

Kalkunfilet med fløtesaus

Denne enkle retten passer for store og små.

Kalkungrateng med potet og urtelokk

Som oftest er det rester igjen etter helstekt kalkun. Her er en oppskrift til hvordan disse kan benyttes, til en ny og spennende rett.


Karamell-panna cotta med appelsinsalat

Panna cotta er en av de enkleste dessertene du kan lage. Med smak av karamell og toppet med en syrligsøt appelsinsalat vil likevel de mest kresne gjestene la seg begeistre.

Karamelliserte pærer

Server med hjemmelaget nougatiskrem – eller kjøp ferdig karamellis.

Karamellkake i langpanne

Liker du karamell vil du elske denne kaken!


Karamellpopcorn

Popcorn kommer aldri til å bli det samme igjen etter du har prøvd denne oppskriften! Karamellen vil bli farlig varm så anbefaler at voksne lager karamellen. Barna får ta seg av spisingen etterpå.

Karamellpudding

Her er en karamellpudding uten fløte. Dermed unngår du fettlaget som ofte blir liggende på toppen av puddingen. Her er i stedet brukt pisket vaniljefløte som serveres ved siden av puddingen.

Karamellpudding med lettpisket vaniljefløte

Du trenger både tid – og mange egg – for å lage denne flotte juledesserten, men så blir resultatet til gjengjeld fløyelsmykt og veldig, veldig godt.


Karbonader med erter og løk

Kresen klassiker? Nå er karbonade blant våre mest populære hverdagsretter, men før i tiden var råvaren av renskåret storfekjøtt en begrenset ressurs – attraktiv og eksklusiv.

Karbonader med grønnsaker og potet

Disse ferdige karbonadene smaker som hjemmelaget og gir en god middag som alle vil lykkes med.

Karbonader med pasta og paprikasaus

Denne karbonademiddagen med smaksrik paprikasaus lager du på 15 minutter!


Karibipizza

Noe av det beste med pizzabaking er at vi kan være kreative, og nesten alltid ende opp med et vellykket resultat - prøv denne Karibipizzaen for eksempel.

Karriboller og kokosris

Fra karri kår til frodige frikadeller! Klassikeren kjøttboller er et utmerket utgangspunkt for å lage varierte middager. Med en god kryddermiks kan de forvandles fra fantasiløse til fantastiske – karriboller tilhører sistnevnte kategori.

Karrimajones

Majones tilsatt karripulver smaker kjempegodt til pølser!


Karristekt torsk i grønn ertesaus

Karrig uten karri? Karri er middagens rake motsetning til fattigslig ? og sammen med spinat og erter blir denne torskeretten et fargerikt festmåltid.

Kartoffelsuppe med purreløk og strimlet svin

Het potet, servert i dype tallerkener – her er det bare å gjøre middagsbordet klart for kartoffeltaffel! En varm og mettende suppe, med et vårlig dilldryss som prikken over i en.

Kikertgryte med pølser og tomat

Ukens raskeste middagsrett? Skjær, surr og kok – denne fyldige gryteretten har masse smak og er veldig enkel å tilberede.


Kikertpuré

Kikertpuré, eller hummus som det heter på arabisk, er et av de viktigste innslagene i Midtøstens kjøkken. Smaker godt til fisk og kjøtt, frokost og middag.

Kikertsalat med nøtter og ruccula

Kikerter på boks er billig, mettende, sunt og veldig, veldig enkelt. Smaker godt sammen med syrlig granateple og nøtter – som likner på kikertene.

Kinesisk wok Sweet Chilli

Søtt og hot! Sweet chili er hele familiens pepper-favoritt. Strimlet svin, null svinn – et veldig godt alternativ til det sursøte.


King Size hamburger med guacamole og karrimajones

En burgerservering med eksotiske smaker av avokado, karri og koriander.

Kiwishake

Frisk sommershake! Kiwi forbinder vi gjerne med New Zealand, men det er bare den langnebbede kiwi-fuglen som er innfødt newzealender – frukten med samme navn kommer opprinnelig fra Kina. I denne shaken får du både kiwiens syrlighet og sødme i en sommerlig, svalende kombinasjon.

Kjøttboller i løksaus

Hjemmelagede kyllingkjøttboller passer til litt av hvert. I denne oppskriften serveres de med løksaus, ertestuing og kokte poteter – enkelt og veldig godt!


Kjøttboller i tomatsaus

Den første kjente oppskriften på polpette in salsa di pomodoro finnes i en oppskriftsbok av Marcus Gavius Apicius som ble født i 25 e.Kr.

Kjøttboller med hjemmelaget potetstappe

Raske og runde! Disse kjøttbollene er fiks ferdige og serveres med deilig, hjemmelaget potetstappe. En enkel og god middag for ukens travle hverdager.

Kjøttboller med paprikasaus

Her blir det andre boller! Paprika er den mildeste av pepperfruktene, og smaksetter her en chunky saus som smaker suverent sammen med kjøttboller – en velkrydret variant av den klassiske familiefavoritten.


Kjøttboller med penne og tomatsalsa

Å lage kjøttbollene fra bunnen er fort gjort, og da kan du også krydre dem etter eget ønske. Disse små fristelsene lages med finhakket chili – spicy til de voksne og milde til de minste?

Kjøttboller med poteter, løk og brokkoli i form

I god form! Denne middagen er kjempeenkel å lage – litt kutting, litt koking og så rett i ovnen. Ganske kjapt, ganske rustikt og veldig godt!

Kjøttdeigpakke med grønnsaker

Kjøttdeig må ikke alltid i stekepanna. Denne ovnsbakte kjøttdeig-miksen er pakket med gode smaker.


Kjøttkaker

Noens bestemor lager visstnok verdens beste kjøttkaker, men disse er minst like gode – og ekstra ekstra saftige, fordi du steker dem ferdig i ovnen sammen med sausen.

Kjøttkaker med brokkoli og fløtesaus

Kjøttkakemiddager blir ikke enklere og sunnere enn dette!

Kjøttkaker med ertestuing

Ertestuing er tradisjonstilbehør til mange norske klassikere. Her akkompagnerer den en av våre absolutte favoritter – hjemmelagede kjøttkaker.


Kjøttkaker med hjemmelaget surkål

Få smaken på seier! Borte bra, hjemme best. Og her har du virkelig fordelen av hjemmebane. Hele familien med trofaste middagssupportere heier på hjemmelaget – både de formsterke kjøttkakene og den suverene surkålen.

Kjøttkaker med stuede grønnsaker

Kjøttkaker er en av våre mest populære tradisjonsretter. Ettersom det er muskatnøtt i både kjøttkaker og stuing er denne middagen en mulighet til å bli kjent med dette særegne krydderet.

Kjøttpølser med persillepoteter

Røkte kjøttpølser borger for enkle, kjappe og veldig gode måltider. Med de gylne, smørstekte persille-potetene kan dette fort bli en populær hverdagsmiddag for både store og små.


Kjøttspyd med sennepskål

Stå på grillpinne for småfolket og gjør en vri på kjøttdeig-middagen – server den som her og du høster garantert suksess hos familiens minste.

Kjøttsuppe med chorizo og bønner

Iberisk førjulssnadder i gryta! Chorizo har på kort tid blitt en norsk familiefavoritt, som setter ekstra mye og god smak på måltidet.

Klar fiskesuppe med grønnsaker

Kutt og kok – få middager er så ukompliserte som en god suppe laget med ferske grønnsaker. Her supplerer torsketerningene det lille ekstra, og vips – ukens enkleste middagsfavoritt er klar til servering.


Klar kyllingfrikassé

Frikassé med kylling smaker fantastisk og tar kortere tid enn om du lager den med høns. Likevel har kyllingfrikasseen bare godt av å stå en stund på varmen.

Klar tomatbuljong

Imponer gjestene med denne enkle og delikate appetittvekkeren!

Klassisk stekt ris

Fried rice er en enkel, og svært god, middagsrett som spises over nesten hele verden. Kan servere som en egen ret teller som tilbehør til kjøtt og fisk.


Klippfisk med ratatouille

Legg vekk saksen, denne fisken er ferdigklippet og klar til å gi deg en fantastisk grillopplevelse. Serveres med ratatouille på potetstappe. En ny variant for mange, som virkelig er verd å prøve.

Klippfisk og potetgrateng

Klippefast fiskelykke! Konserveringsmetoden for klippfisk er en utenlandsimport med solid fotfeste her i landet. Den saltede og tørkede fisken brukes gjerne i ulike bacalao-varianter, eller som her – i en enkel og fabelaktig god grateng.

Klippfiskkaker med grønn salsa

Disse herlige klippfiskkakene er ekte husmannskost som vil gjøre stor helgelykke også. Selv om avokadosalsaen ikke har samme tradisjoner her til lands, smaker kombinasjonen fortreffelig!


Knuste poteter med brunet smør, bacon og friske urter

Nydelig kveldssnacks som er like populær hos små og store.

Kokosmakroner med tørket fiken

Smakfull variasjon til tradisjonelle julekaker.

Kokosris

Det er ikke mye som skal til for å gjøre risbollen enda mer spennende!


Kokte beter på en seng av mango-kokossaus

Beter er en anvendelig grønnsak i mange vegetarretter. Her får du en fin festvariant som du kan toppe med sprøstekte linsekaker med koriander- sitrussalat.

Komler med kyllingkjøttsaus

Kok, mos, miks, form og trekk – komler tilhører den tradisjonelle middagsmenyen over store deler av landet, under forskjellige benevnelser som raspeball, kompe og klubb, og med enkelte variasjoner i tilberedningen. Her serverer du dem med en saftig kyllingkjøttsaus.


Kongeentrecôte med ovnsbakte rotgrønnsaker, potetstappe og peppersaus

Spis som en konge – uten å bruke alt for mye tid på kjøkkenet. Både entrecôte, rotgrønnsaker og peppersausen er rike på smaker som matcher hverandre.

Kongemiddag med Potato Skins med alt, grillet purre og mini plommetomater

Mens purren og Kongeentrecoten godgjør seg på grillen, kan du tilberede verdens beste potetrett.

Koteletter med rosenkål og fløtesaus

Som seg tilbehør og bør. Smørdampet rosenkål, med sin søtlige og nøtteaktige smak, er en av høstens trofaste godbiter. Her kommer de ekstra raskt til sin rett.


Koteletter med stekt rissalat

Middag med herlig magert utbytte? Da er det lite som kan matche svinekoteletten. Bruk sterk varme og ikke stek for lenge – slik får du en fin stekeskorpe, samtidig som du beholder både smak og saftighet i det magre kjøttet.

Krabbekaker

Små mengder hvitløk, ingefær og gressløk setter en ekstra spiss på disse krabbekakene. Like godt som forrett og som kveldssnacks.

Krabbesuppe

Denne krabbesuppen har en herlig smaksbalanse – salt, syrlighet, med god sødme og litt chili som varmer ekstra godt nå på høsten.


Kremet grønnkål

Grønnkål er både veldig trendy og veldig sunt! Her har du en mild og myk utgave av denne karaktersterke kåltypen.

Kremet mais

Sødmefullt tilbehør til alle typer kjøtt.

Kremet peppersaus

Denne fyldige peppersausen lager du på bare fem minutter!


Kremet rosenkål

Den særegne kombinasjonen av sødme og bitterhet gjør at rosenkål passer perfekt til julemiddagene. Her får du rosenkål i en mildere utgave.

Kremet selleri- og pastinakksuppe

Svært enkel å lage, fantastisk på smak. Denne høstsuppen må du bare prøve!

Kremet soppsaus

En smaksrik soppsaus som passer godt til både kjøtt og fisk.


Krumkaker

Krumkaker er fast tilbehør til multekrem, men kan også inngå som en av ”de sju sortene”. Husk kardemomme!

Krydderananas

En sukkerlake med vaniljestang, kanel, ingefær og nellik gir ananasskivene ekstra god smak.

Krydderbakt ananas med vaniljekesam

Ananas blir både saftigere og søtere når den bakes i ovn. En krydderlake med rom, vaniljestang, stjerneanis og kanel gir desserten en eksotisk smak.


Krydderribbe med eplemarmelade

Svineribbe og eple er en magisk kombinasjon! Syrlige epler kokt møre med litt sukker gir en slags nordisk variant av sursøtt tilbehør – som gjerne brukes til svinekjøtt i det asiatiske kjøkkenet. Den trenger litt forberedelse, gni ribba inn med salt og la den godgjøre seg i kjøleskapet et døgn eller to.

Kryddersild med eple- og pepperrotdressing

Sild med friskhet fra epler og sting fra pepperrot i en mild rømmedressing.


Krydrede juleklementiner

En enkel juledessert som du kan lage i god tid før gjestene kommer.

Krydret lammelår med texmex couscoussalat

Lam er ekstra godt på grillen, og med en spicy couscoussalat kan dette bli et av sommerens fineste måltider.

Krydret svinefilet med thai wok

Så enkelt kan det gjøres – med ferdigkrydret svinefilet og ferdigkuttet thai wok, er det klappet og klart for en superfresh, asiainspirert familiemiddag.


Kvikklunsjterte med appelsin- og myntesalat

Terten som er komponert med inspirasjon fra påskesjokoladen over alle påskesjokolader – kvikklunsjen!

Kylling Chop Suey

Kylling med smak av det kinesiske kjøkkenet – ferdig på 1-2-3!

Kylling Cordon Bleu

Mmmm? kyllingssandwich. Den franske kokekunst-skolen Cordon Bleu, har vært kjent for kulinariske eskapader i over 100 år. Denne kyllingretten er opprinnelig amerikansk, men bærer den franske navnereferansen med bravur.


Kylling Jambalaya

King Creole! Jambalaya er en smaksbombe fra New Orleans, med franske og spanske røtter. Dette er en lettlaget variant av den kreolske spesialiteten.

Kylling i hvitløk med bønnesalat

Kylling til 20 i stil! Et snes som kjennes på smaken – ekstra mye hvitløk gir mye god smak og aroma til denne kyllingretten.

Kylling i lime og kokos

Ny familiefavoritt? Her har du en frisk og god kyllinggryte, med det søte og det syrlige i suverent samspill. Chilien setter en spicy spiss på smaksopplevelsen, men juster gjerne styrken etter eget ønske.


Kylling med basilikum og blomkål

God kylling blir enda bedre av enkle smaksforsterkere som basilikum og sitron. Servert med en delikat blomkålpuré og smørdampet hjertesalat blir dette deilig festmat.

Kylling med chili og kokosmelk

En smakfull kyllinggryte med inspirasjon fra østen. Sterk eller mild? Juster styrken på gryten etter gjestenes ønske med mer eller mindre chili.

Kylling med eple og purreløk

Lårstykket er den mest smakfulle delen av kyllingen. Her surrer vi det i en gryte slik at vi får en deilig sjy som også får smak av syrlige epler.


Kylling med grillet hjertesalat

Salat med hjertet på rett sted! Hjertesalat smaker fantastisk som grillet tilbehør i denne enkle og friske sommerretten.

Kylling med grønnsaksmiks

Lårfilet har ekstra mye smak og passer derfor godt med en mild fløtesaus og ris.

Kylling med indiske pannekaker og raita

Indiske pannekaker har en syrlig og krydret smak som står godt til spicy kylling. Raita, en annen indisk spesialitet, mildner og balanserer krydderinnslagene.


Kylling med nudler og buljong

Lag nudelsuppe fra bunnen av! Karamellisert løk og sesamfrø gir suppen en dyp og sødmefull smak.

Kylling med soppstuing

Ta kyllingen på sopptur. Ikke trampe inn i stuing – server heller den smørstekte soppen som perfekt tilbehør til denne saftige kyllingen.

Kylling med squash og spaghetti

Når du skjærer squash i tynne strimler får du ikke bare en spesielt delikat smak, du får også en kul presentasjon fordi strimlene ligner på pasta. Den milde, syrlige fløtesausen gjør at både squash og kylling kommer til sin rett.


Kylling og grillede grønnsaker

Grønt, gromt og grillet – en ovnsbakt fristelse med landlig tilsnitt. Her serverer du kyllingklubber og gode grønnsaker, smaksatt med en herlig urteolje.

Kylling satay med peanøttsaus

Familiens nye fredagsfavoritt?

Kylling shawarma med yoghurt- og hvitløksaus

Sommershawarma! Shawarma er Levantens kebab og grilles vanligvis på roterende spidd. Vår shawarma er perfekt for folk i feriemodus – litt enklere, litt lettere, men fremdeles full av gode smaker.


Kylling- og kikertsalat med red curry

Et mangfold av sterke ingredienser blir til en spicy og mettende kyllingsalat.

Kyllingboller i karrisaus

Ta skjeen i en annen hånd og bruk den til å forme perfekte kyllingboller! Minst like smaksrik, men magrere enn kjøttboller av storfe – en kommende klassiker?

Kyllingboller med spinat

Dermed pasta! Middagsmenyens magreste kjøttdeig er trillrunde trumfkort i denne tagliatelle-retten. Små smørstekte kyllingboller, smakelig krydret med hvitløk og spinat.


Kyllingbryst gratinert med stuet soppsaus

Den fyldige soppsausen passer perfekt til det milde kyllingkjøttet.

Kyllingbryst med basilikum og serranoskinke «Cæsar»

Cæsar-salat er en av de store salat-klassikerne, og det er sausen som virkelig gjør retten. Her er en enkel variant med ekstra mye kylling.

Kyllingbryst med hvitløksfedd

Hvitløksfeddene får en fantastisk dyp og sødmefull smak av å bli varmebehandlet med skallet på. Det milde kyllingkjøttet blir som en forsterker for disse aromaene og får følge av grønnsaksfrikassé, mandelpotetpuré og hvitløkssjy


Kyllingbryst med pannestekt squash, grønnkål, persillepoteter og urtesaus

Smaksrik grønnkål skaper en fin contrast til de milde smakene av kylling og squash.

Kyllingburger med ananassalsa

Ananasens gode kombinasjon av sødme og syrlighet gjør den super som smaksbalanserer i matlagingen. Her lager du et lettere alternativ til grillsesongens storfeburger – en saftig kyllingburger med hjemmelagede burgerbrød og vårfrisk salsa.

Kyllingburger med ovnsbakte poteter

Med kyllingburgeren har du nærmest uendelige valgmuligheter. Krydre den med dine favoritter, eller følg oppskriften vår for en garantert, saftig suksess.


Kyllingfilet med ovnsbakte poteter og sopp

Det er ikke alltid vrient å lage festmat til hverdags! Denne kyllingretten tar kanskje litt tid, men du får gjort mye annet mens potetene godgjør seg i ovnen.

Kyllingform med sopp og cherrytomater

En rik og varmende kyllingform med inspirasjon fra Frankrike

Kyllinggryte med bønner og chili

Yum! En gryte uten lyte. Denne herlige kyllingretten lager du akkurat så spicy du vil. Fjern frøene fra chilien, så får du en mye mildere middag.


Kyllinggryte med koriander

Chili, lime, koriander og fennikel gir smakstrøkk til denne thaiinspirerte kyllinggryten.

Kyllinggryte med rotgrønnsaker

Gode, norske grønnsaker er perfekt følge til Hubbard-kyllingen

Kyllingkebab i pita

Chili og hvitløk gir ekstra god smak til den milde kyllingkjøttdeigen. Topp kyllingkebaben med hjemmelaget tzatziki, løk og tomat.


Kyllingklubber med BBQ-rub og pastasalat

Smakfulle kyllingklubber fra Stange akkompagnert med en frisk pastasalat.

Kyllingklubber med blomkålris

Blomkålris... Ja, for selv om det egentlig ikke er helt som vanlig middagsris, så raspes blomkålen så den ligner litt på ris – og da smaker det til og med enda bedre!

Kyllingklubber med kokos og lime

Klin kokos? I hvert fall om du spiser disse kyllingklubbene som fingermat. Så, dekk på bordet med både gafler og servietter – denne ovnsbakte kyllingretten er et fyrverkeri av smaker.


Kyllingklubber med mandler og oliven

Fabelaktig fingermat! Det enkle er ofte det beste – la bestikket ligge og nyt de saftige kyllingklubbene med serviettene lett tilgjengelig.

Kyllingklubber med spinat, tomat og kaperssjy

Folat, folat blakken? Spinat inneholder en mengde næringsstoffer og er en spesielt god kilde til blant annet folat. Det betyr at denne deilige kyllingretten ikke bare gjør deg god og mett, men er bra for resten av kroppen også.

Kyllinglår i soppbuljong

Kjøp en hel kylling og bruk skrog, lår og vinger til denne deilige suppeforretten. Brystene kan du skjære ut og spare til en senere anledning.


Kyllinglår med grillede småpoteter

Låret er den delen av kyllingen som byr på mest smak. Nyt dem med enkelt tilbehør som grillede småpoteter og tomatsalat.

Kyllinglår med kimchi slaw

Kimchi er nasjonalrett i Korea, men står svært ofte på vietnamesiske menyer. Den kan tilberedes på mange forskjellige måter – her serverer du den som en knallgod og smaksrik råsalat.

Kyllinglår med ratatouille, småpoteter og provencesaus

En kyllingrett som du kunne fått servert på en bistro i Provence.


Kyllinglår med ristet mais

Pop! Ristet mais er en av barnas soleklare favoritter. Og sammen med resten av den deilige wokmixen, har du en herlig kyllingrett klar på rekordtid.

Kyllinglår med stekte grønnsaker

Kyllinghelten! De hvitløksstekte grønnsakene setter masse smak på denne kyllingretten.

Kyllinglår og couscoussalat med frukt og nøtter

Couscous er et supert utgangspunkt for å mikse inn flere smaker – som denne blandingen av søtt, salt og friskt. Sammen med ovnsbakte kyllinglår, det mest smakfulle fra kyllingen, har du her en super sesongfavoritt.


Kyllinglårfilet i lompe med asiatisk smak

Kylling er også superdigg kinamat. Med lompe og ferdiggrillet kyllinglårfilet er denne rask å lage og lett å like.

Kyllingnuggets med BBQ-saus

Lag dine egne, ekstra smaksrike nuggets! Sprø utenpå og saftige inni.

Kyllingpai med fetaost, spinat, fløte og timian

Kyllingpai er den nye paien. Denne er verdt å jobbe litt for. Når den har stått og godgjort seg litt med fetaost, fløte og timian, kan du smake på hva det betyr å være paielsker.


Kyllingpanne med bakte risgrønnsaker

En ildfast form for fristelser! En rykende varm og fantastisk god kyllingmiddag med en saftig miks av ris, rosiner og grønnsaker – serveringsklar og komplett, rett fra ovnen.

Kyllingpanne med grønnsaker

Et vispet egg gjør underverker med denne enkle kyllingwoken. Prøv selv!

Kyllingpizza med BBQ og pesto

Prøv ferdiggrillet lårfilet som pizzatopping!


Kyllingragu med spinat og makaroni

Appetitt og ofte? Kyllingen har gått fra å være lørdagshelt til å bli den store hverdagsfavoritten - og som ragù (fra franske ragoûter "gi appetitt") er den i sitt ess.

Kyllingrullader med wokkede grønnsaker

En ny kyllingfavoritt? Lårkjøttet gir en ekstra god kyllingsmak.

Kyllingsalat med appelsin og fennikel

En salat uten salatblader! I stedet byr den på saftig kylling, frisk appelsin og krisp chilimarinert fennikel.


Kyllingsalat med avokado

Denne lette retten lager seg nesten selv. Og det er vinaigretten som gjør susen.

Kyllingsalat med mais og hvitløksdressing

Spisskummen, oregano og hvitløk gir denne superenkle kyllingsalaten en lett eksotisk smak.

Kyllingscallopine med sautert spinat og champignon

Bruk kyllingfileten på en ny måte! Lett og sprøtt – og med en smak av Middelhavet.


Kyllingsuppe

Her gjør kylling, gode grønnsaker og smaksrik kraft virkelig suppesusen! En fantastisk, fersk og varmende suppe for kjølige høstdager.

Kyllingsuppe med kokos, lime og chili

Her har du en kyllingsuppe som virkelig livner opp på mørke vinterkvelder. Full av gode smaker fra Sørøst-Asia – lukk øynene og drøm deg vekk til eksotiske strender og 30 grader pluss.

Kyllingtaco

Du kan fint variere fredagsfavoritten uten å få pepper av familiens yngre garde – som her med kylling og herlig hjemmelaget guacamole.


Kyllingtaco med tomatsalsa

Kylling er et godt alternativ til kjøttdeig i tacoen, og kyllinglår er saftigere og har mer smak enn brystkjøttet. Her lager vi også en rask og frisk tomatsalsa til.

Kyllingwok Pang Gang

Et supert eksempel på at veldig enkelt kan være veldig godt.

Kystsmørbrød med reker

Lang kyst, korte netter og høye baguetter! Sommerens kystsmørbrød lager du som her – raust med reker og en herlig avocadomix.


Kål og kjøttdeig i form

Sikker sesongklassiker! Høsten er ikke helt den samme uten en av norske kjøkkens største tradisjonsbærere – hodekålen!

Kålrabistappe med potet og gulrot

En mild kålrabistappe er med på å runde av den sterke og salte pinnekjøttsmaken. Hvis du ønsker å bruke noe av kokesjyen fra pinnekjøttet i rotmosen, skal du halvere smør- og saltmengden.

Kålrotstaver med dipp

Sprø og sunn snacks som gjør at barna får i seg flere C-vitaminer!


Kålruletter med jordskokksaus, bacon og løk

Jordskokkens trøffellignende smak gir en mild saus som passer svært godt til milde kjøttretter – som disse kålrulettene.

Oppskrifter A-Å: A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Æ Ø Å