Hente oppskriftsvarer fra kalenderen din?

Velg oppskrifter

Del på e-post Skjul handlelapp

REMA 1000 oppskrifter (61)

Hagesalat med sprøstekte pølser

Jubelmat! Denne chunky hagesalaten er en velsmakende variant av sommerfestfavoritten pastasalat.

Hakkebøff med erter og rødbeter

Hakker og bukker! Jo, vær så god. Dette er en elegant taffelvariant av den danske tradisjonsretten hakkebøf. Ikke bare smaker den fabelaktig – her serverer du den som små kunstverk også.

Hamburger

Hjemmelagede burgere gir deg mulighet til å krydre etter ønske, blir alltid saftige og gjør garantert suksess hos familiens yngste.


Hamburger med tomat- og mangosalsa

Alle liker en god burger! Og denne smaksrike burgeren er en garantert vinner. En enkel og rask hovedrett.

Hamburguesas på potetkake

Riv, ruskende sprø! De sprøstekte potetkakene er en herlig kulinarisk avsats for juicy grillburgere med tomater på toppen.

Handi Gosht

En herlig lammegryte som bare blir bedre jo lenger den får stå og putre på varmen. "Handi" er navnet på den tradisjonelle leirgryta som brukes i indiske kjøkken, særlig i Punjab-området.


Havregrøt

Noe av det sunneste og mest trendy du kan spise – topp grøten med det du liker av bær, nøtter og frukt!

Havrekjeks med nøtter og bær

Sunt og smakfullt mellommåltid – på skolen, jobben eller etter trening.

Hel kylling med grønnsaksris

Vil du ha en saftigere kylling er dette oppskriften. Med spinat, erter og mais får du en spennende rismiks – perfekt til smaken av fugl.


Hel kylling med patate al forno

Saftig kyllingsuksess? Ta tempen! Bruk steketermometer, så sørger du for at kyllingen ikke stekes for lenge og blir tørr. Server den som her – med ovnsstekte grønnsaker og potetbåter.

Hel landkylling stekt med sitron og knust sort pepper

Hel landkylling blir ekstra saftig når du helsteker den i ovn. Her får kyllingen ekstra god smak av sitron og grovknust pepper.

Helstekt Stangekylling med skogsopp

Ved å stappe finhakket sopp under kyllingskinnet får det milde, saftige kjøttet en delikat og dyp soppsmak. Server med smørkokte aspargesbønner og kremet portvinssaus.


Helstekt entrecôte med syltede auberginer

Fine fettmarmoreringer gjør entrecôten ekstra saftig og smakfull. Og ved å steke den hel får smakene satt seg på en annen måte enn når du steker den som biff. Her kommer den med italienskinspirert tilbehør.

Helstekt indrefilet med fløtegratinerte poteter og soppstuing

Den ultraklassiske biffmiddagen! Når du helsteker større stykker som trenger lenger tid på grillen, får kjøttet enda mer grill- og røyksmak. Prøv selv!

Helstekt kalkun med kremet rosenkål og ovnsbakte søtpoteter

Helstekt kalkun tar seg alltid imponerende ut på julebordet. Her er oppskriften og Bent Stiansens triks for å unngå at den blir tørr.


Helstekt kylling med italiensk grønnsakssalsa

Saft suse! Den saftigste kyllingen er den du helsteker selv. Her kombineres den med ovnsstekte poteter og en frisk tomatsalsa med oliven.

Helstekt kylling med ovnsbakte grønnsaker

Hold deg i skinnet – og tungen rett i munn, så kan du servere skikkelig saftig kylling som er full av smak.

Helstekt kylling med poteter og sopp

Heltent på helstekt! Tilbereder du naturell-kyllingen riktig, får du en saftig middagsfavoritt i stedet for den tørre, ferdiggrillede utgaven.


Helstekt kylling med rotgrønnsaker

Ovnsstekt kylling lager seg nesten selv. Etter en time i stekeovnen er både kjøtt og tilbehør ferdig.

Helstekt kylling med rotstappe

Ekstra saftig kylling? Da kan det være lurt å følge denne oppskriften – husk å pensle underveis med den herlige marinaden.

Helstekt lammelår med hvitløk, koriander og persille

Påskelammet blir best hvis du bruker god tid og steketermometer. Beregn ca 3 timer på et lår på 2-3 kilo. Og denne spesielle krydderblandingen gir kjøttet det lille ekstra – både på duft og smak.


Helstekt landkylling med ovnsbakte beter og småpoteter

Det er alltid stas å servere en hel fugl! Og når sausen bare trenger oppvarming, og beter og poteter varmebehandles sammen med kyllingen i ovnen, blir dette en rett som nærmest lager seg selv.

Helstekt landkylling med sitron og urter

Helstekt kylling er enkel å tilberede, men storslått når den kommer på bordet.

Helstekt ytrefilet med søtpotet

Ytrefileten får et eksotisk preg av kanel, paprika og pepper – og får følge av en rik og sødmefull grønnsaksblanding. Enkelt og fantastisk godt!


Helstekt økologisk Stangekylling med sitronpoteter

Her holder det lenge med kjærleik og bestemors enkle krydderier som salt og pepper, samt en halv sitron og litt rosmarin. Så får fuglen stå for showet alene. Det klarer den nemlig helt glimrende med saftig, smakfullt kjøtt og sprøtt skinn.

Himmelsk fruktsalat med mynte- og limekrem

Denne dessertklassikeren kan lages av frukten og bærene du har tilgjengelig. Og husk at krydderlaken er forskjellen på god og himmelsk fruktsalat.

Hjemmelagde seikaker i karrisaus

En sak for sei! Denne torskefisken er full av smak og passer utmerket i middager med smaksrikt tilbehør. Med denne oppskriften lager du dine egne saftige seikaker, og serverer dem med en fyldig karrisaus.


Hjemmelagede Medisterkaker

Den milde smaken av medisterkaker er et perfekt følge til kraftig juleribbe. Revet løk setter en ekstra spiss på medisterkakene.

Hjemmelagede kyllingnuggets

Ny fredagsfavoritt? Om du vil bli helgens middagshelt er det bare å finne frem griljermelet og lage verdens beste nuggets.

Hjemmelaget blomkålsuppe

Den milde, gode blomkålsmaken likes av de aller fleste – også småfolk som ellers ikke er så glad i grønnsaker.


Hjemmelaget brun lapskaus

Lapskausen er ikke som mange tror en norsk oppfinnelse. Den har sine røtter i Nord-Tyskland, men har siden 1800-tallet vært en varm og velsmakende hverdagsfavoritt også her i landet.

Hjemmelaget frokostblanding

Lag din egen frokostblanding, med ingrediensene DU liker best.

Hjemmelaget ketchup

Du trenger en del ingredienser, men ellers er det enkelt å lage din egen ketchup. Og så blir smaken ekstra god!


Hjemmelaget knekkebrød

Smakfulle, sprø og mettende – hjemmelagede knekkebrød smaker fantastisk til frokosten og er perfekt som niste til påskeutflukten.

Hjemmelaget makrell i tomat

Det blir et helt annet trøkk i smaken når du lager makrell i tomat selv – med chili, hviløk og persille.

Hjemmelaget pesto

Kjapp klassiker! Pesto kan brukes som smaksforsterker i et mangfold av retter, og har lenge vært en bestselger her hjemme. Det fine er at den også er enkel å lage selv – i tillegg blir den ekstra god!


Hjemmelaget pommes chips med chilikrydder

Alle liker potetchips – og det er ekstra stas å kunne servere chips når du har laget dem selv. Det er ikke vanskelig!

Hjemmelaget timianaioli

Denne smaksatte aiolien egner seg spesielt godt til grillet fisk og kjøtt.

Hjemmelaget yoghurt

Det er ikke vanskelig å lage yoghurt, du trenger bare varme, tid og hjelp av melkesyrebakteriene L. Bulgaricus og S. Thermophilus. Husk at den må stå 6-8 timer i kjøl før ferdig.


Hoisinribbe med wokede grønnsaker og ris

En annerledes ribbemiddag! Her blir den deilige, sødmefulle ribbesmaken forsterket av en søtlig hoisinkraft og wokede grønnsaker.

Hollandaise

Hollandaise er en fantastisk saus til fisk og skalldyr. Pass på at sausen ikke blir så varm at den skiller seg.

Home fries

Enkelt og rustikt tilbehør til både brunch og middag.


Honning- og pepperstekt skrei med gulrotpuré

Skreien må kunne kalles en slags torskehøvding, og fortjener det aller beste tilbehøret: En sødmefull gulrotpuré, en syrligsøt eplesaus og en frisk eple- og fennikelsalat.

Honning-og pepperglasert andebryst med vårens grønnsaker og råstekte poteter

Honningglaserte andebryst byr på rike og sødmefulle smaker som her blir kontrastert av sprø og fargerike vårgrønnsaker. Dette smaker av fugl!

Hot Damn! Hamburger

Burger med chipotle bacon, hot chili sauce og syltet rødløk servert med Jalapeño poppers.


Hot Pang Gang kylling med stekte nudler

Denne asiatiske kyllingretten lager du på 1-2-3!

Hot Pot med fisk og skalldyr

Kinaputring på koketoppen? Hot Pot er opprinnelig en eldgammel kinesisk tilberedningsteknikk, og på en kjølig sommerkveld kan du neppe servere et mer passende måltid enn denne rykende varme sjømatgryta.

Hot Wings med selleristenger og dip

Et deilig snacks-måltid som er noe av det enkleste du kan servere fra grillen. Mens kyllingvingene varmes opp blander du sammen dressingen.


Hummer- og sitrussalat

Denne friske og lette salaten lar virkelig havets kardinal komme til sin rett. Ristede sesamfrø tilfører salaten et eksotisk og søtlig element.

Hummerragu med fennikel

Alle lar seg begeistre av hummer! Her kommer den i form av en sødmefull ragu med fennikel og koriander.

Hummus med strimlet svinebiff og tomater

Stjernekikert! Hummus er en kikertpuré som er mye brukt i det arabiske kjøkken, både i Midt-Østen og i de Nord-Afrikanske landene. I våre hverdagsmenyer kan den være et strålende alternativ til for eksempel poteter – som her, toppet med tomater og strimlet svinebiff.


Hurtig guacamole

Så enkelt kan du lage guacamole selv!

Hurtigravet stekt laks med blomkålkrem

Slik graver du din egen – laks! En time i kjøleskap med god lake er alt som skal til. Når du så steker den kjapt på én side og serverer med en mild blomkålpuré, blir dette en original vri på gravlaks.

Husets fiskepinner med grønn potetstappe

Sett farge på middagen! Med brokkoli og erter blir potetstappen både ekstra grønn og ekstra god. Med hjemmelagde fiskepinner av torsk, er dette en rett som lett faller i smak hos både store og små.


Hveteboller

Boller går aldri av moten. Nybakte boller fyller huset med god duft og skaper forventninger hos store og små. Og med boller i fryseren har du alltid noe å by uventede gjester.

Hvit grunnsaus

Bruk denne oppskriften når du skal lage hvit saus til fiskebollene. Ved å tilsette revet ost får du en deilig ostesaus.

Hvitløksklubber med grillet maissalsa

Klubbene blir enda enklere å grille om du trær dem på to trespyd. Dette er en grillfavoritt blant både små og store!


Hvitløkskrutonger

Hvitløkskrutongene gir et løft til salater og supper, og du lager dem på 10 minutter!

Hvitløkstekt kyllingbryst på risotto med asparges

Aspargesrisotto med hjemmelaget kyllingkraft er en av de enkleste – og beste – rettene jeg vet om. Servert med førsteklasses kyllingbryst er dette noe jeg aldri blir lei av.

Høstgryte Madagaskar

Om det koster å være Madagaskar? Tja, det koster kanskje litt tid – for denne høstgryta blir best om den får putre en stund. Til gjengjeld blir den kjapt en av høstens mest populære familiemiddager.


Høstsuppe

Skal du bare lage én suppe i høst, må det bli denne smakfulle varianten! Det tar tid å koke kjøttet, men selve retten er veldig enkel å lage.

Oppskrifter A-Å: A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Æ Ø Å

Dra ned i kalender