Hente oppskriftsvarer fra kalenderen din?

Velg oppskrifter

Del på e-post Skjul handlelapp

REMA 1000 oppskrifter (40)

Egg cocotte med tomatbønner

Cocotte er det franske navnet på små kasseroller som brukes til å lage individuelle porsjoner. Denne klassikeren kan lages i små kaffekopper med smørstekte brødstiks og hjemmelagde tomatbønner.

Eggedosis

Verdens enkleste dessert kan varieres i det uendelige. Prøv en variant med sjokolade, appelsin og kanel!

Eggerøre med tomatsalat

Røresus og dus. Eggerøre egger nok først og fremst øyne og smaksløker - og fungerer like godt i en rask ettermiddagsrett som til frokosten.


El Reno Onion Hamburger

Når du steker burgeren med løk, får du både mer smak og mer sødme i burgeren. Løkburgeren matches av flere sødmefulle smaker.

Enchiladas Coloradas med meksikansk ris

Så saftig, spicy og deilig kan enchiladas bli. Vil du spise den autentiske versjonen, MÅ du velge maistortillas!

Enchiladas med Salsa Ranchera

Ranch style salsa ­ en fyldig enchiladas-rett med revet kylling og en litt spicy salsa. Lett brent løk og chili er trikset for å få den autentiske Tex Mex-smaken.


Enkel Tom Ka Gai

Vår Tom Kha Gai er en rask og enkel variant av den klassiske kyllingsuppen som serveres i Thailand og Laos. Om du vil ha enda mer av den autentiske smaken, topper du med litt galangal eller ingefær.

Enkel avokado- og mangosalat

Denne salaten lager du kjapt. Deilig tilbehør til både fisk og kjøtt.

Enkel kyllinggrateng med løk og poteter

En varmende og mettende kyllinggrateng som smaker ekstra godt på kalde dager. De milde og runde smakene av poteter, ost og kylling gjør dette til en rett alle vil like.


Enkel lasagne med spinat

En frisk og god lasagne som ikke krever at du lager saus og derfor blir kjapt ferdig i ovnen.

Enkel mangosalat

Kutt, bland – ferdig på 5 minutter! Passer godt til både fisk og kjøtt.

Enkel ostekake

Crunchy, kremet og med helt tipp topping! Her har du oppskriften på en klassisk ostekake – en lekende lekker og lettlaget søtsak som kan serveres ved både bittesmå og ganske store anledninger.


Enkle Sarah Bernhard-ruter

Mandelelskernes favorittkake! Dette er den enkleste måten å lage Sarah Bernhard på.

Entrecote av svin med bakt hvitløk og glasert pastinakk

Livet blir ikke det samme etter denne retten. For når du først har prøvd glaserte pastinakker, vil du umiddelbart få et nytt favorittilbehør til kjøtt.

Entrecôte Ghost med panerte potetkaker

Prøv denne ekstra sterke gullvinneren fra NM med en frisk salat og sprø potetkaker!


Entrecôte med asiatisk salsa

Herlig asiatisk salsabiff! Som skreddersydd for søndagen. Ordet entrecôte er sammensatt av franske entre og côte, og forteller hvor dette smaksrike kjøttstykket hentes fra - mellom ribbena.

Entrecôte med aspargesbønner og syltet småløk

Syltet småløk her en deilig sødme og syrlighet som passer perfekt til entrecôte. Server med aspargesbønner og rødvinssaus med estragon.

Entrecôte med bønnesalat

De fine fettmarmoreringene i en entrecôte bidrar til at kjøttet blir ekstra saftig og smakfullt når det stekes helt. Her får entrecôten følge av en deilig, franskinspirert potet- og bønnesalat.


Entrecôte med erterisotto og grillede tomater

Om du, som de fleste av oss, ikke kan stole helt på den sjette sansen, men allikevel har sansen for en virkelig god biff, er det bare én ting å gjøre – bruk steketermometer!

Entrecôte med lun potet- og bønnesalat

Mør entrecôte er kanskje den aller største fredagsfavoritten. Et godt tips er å variere tilbehøret – prøver du denne varianten med gremolata, blir det garantert suksess!

Entrecôte med løkkompott og bearnaise

Dette er en slitesterk klassiker! Jeg vil aldri blir lei av entrecôte med bearnaise – og det kommer ikke du til å bli heller. En sødmefull løkkompott tilfører det lille ekstra.


Entrecôte med sprø poteter og paprikasaus

Saken er biff! Dette er en litt fraichere variant av helgens klassiker - biffmiddagen.

Entrecôte med stekt asparges og kryddersmør

Biff med piff? Når du skal steke biff er det et par ting du bør huske på. La alltid kjøttet være romtemperert før steking. Snu kjøttstykket bare én gang, da får du best stekeskorpe, og sist men ikke minst – la kjøttet hvile like lenge som det har stekt.

Entrecôte saltimbocca med fløtegratinerte poteter

Salt smaks-salto! Saltimbocca betyr "hopp i munnen" og har sin opprinnelse i Italia. Vår variant lages med saftige biffskiver pakket i spekeskinke.


Eple- og pærekompott

Epler og pærer med hjemmelaget vaniljekrem er en klassiker. Alt kan lages på forhånd slik at det bare er å legge i dessertskåler og servere når gjestene er på plass.

Eple- og selleripuré

Eplenes friskhet balanserer sellerirotens sødme og gjør dette til en mild og anvendelig puré. Like god til fisk som til kjøtt.

Eple-crumble med fløtekaramell

Epler, rosiner og karamell er en fantastisk smakskombinasjon. Lag denne smuldrepaien og smak selv!


Eplegløgg med ingefær

Ingefær, appelsin og honning tilfører denne varme epledrikken et eksotisk preg.

Eplekake

Saftig eplekake helt uten egg. En slager blant både små og store!

Eplemarmelade

Eplemarmelade laget av epler kokt i eplejuice er både søtt og syrlig. Smaker veldig godt til svineribbe, men kan også serveres til andre typer kjøtt, eksempelvis vilt.


Eplesalat med grillede sommerkoteletter

Juicy! Frukt i salaten tilfører friske, saftige smaker og denne varianten passer perfekt til de krydrede svinekotelettene.

Epleterte med sesamkjeks og kanelkrem

Eksotiske smaker av kanel og sesamfrø bindes sammen av en søtlig eplekompott.

Epletoddy

Er du glad i eple og ingefær, er denne varme drikken noe for deg.


Erte- og myntesuppe med yoghurt

Ikke bare ert! Denne ferske og friske sommersuppen mikser erter og mynte. En suveren smakskombinasjon med et hint av den britiske fish`n chips-favoritten - minty mushy peas.

Ertepuré

En ren og intenst smaksrik ertepuré som kun består av erter og smør.

Ertestuing

Ertestuing kan lages av både tørkede, hermetiske og frosne erter. Tørkede erter må legges i vann minimum 12 timer før koking.


Ertesuppe

Barn elsker å erte, så ta dem på ordet – det er lov å ertesuppe. Denne deilige varianten med kokosmelk blir fort en gjenganger på middagsbordet.

Estragongrillet kyllinglår

Estragon og kylling er en flott smakskombinasjon, her har jeg valgt den mest smaksrike delen av kyllingen, nemlig lårene. Server med en frisk salat med appelsin og vårløk.

Estragonmajones

Hjemmelaget majones smakssatt med finhakket estragon passer utmerket til både sjømat og kjøtt.


Estragonstekt kyllingbryst med gulrotpuré og gresskarkjerner

Anrett retten rett! Å anrette et godt måltid er en kunst i seg selv, og på mange måter er det kronen på verket etter en omfattende tilberedning. I denne retten skjærer du kyllingfileten i skiver og danderer med puré, glaserte gulrøtter og hasselbakt potet. Dryss til slutt over stekte gresskarkjerner.

Oppskrifter A-Å: A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Æ Ø Å

Dra ned i kalender