Hente oppskriftsvarer fra kalenderen din?

Velg oppskrifter

Del på e-post Skjul handlelapp
Sennepssaus

Oppskrift på Sennepssaus

Mild eller sterk saus? Du velger selv hvor sterk sennepssmaken skal være – mye dijonsennep gir sterkere saus.

Tidsbruk 10 minutter
Inneholder 9 ingredienser
Handlet 15 ganger

Skaler oppskriften

Voksne
2
Barn
2


Sennepssaus

0,8 ss Hvetemel
2,3 dl Melk
0,8 ss Smør
0,4 dl Kremfløte
0,8 ss Pølsesennep
0,4 klype Pepper
0,8 ss Grov sennep
0,8 ss Dijonsennep
0,4 klype Salt

Del vår Sennepssaus oppskrift


Slik lager du Sennepssaus

Trinn 1

Trinn 1

Smelt smør og ha i mel. Fres dette i et par minutter og spe med varm melk og fløte i to omganger mens du rører hele tiden slik at det blir en glatt, hvit saus uten klumper.

Trinn 2

Trinn 2

Tilsett sennep og smak til med salt og pepper.

Serveringsforslag

Kan lages ferdig to timer på forhånd, og bare varmes opp før servering.


Dra ned i kalender