Påsken er tiden for å slappe av med familie og venner, enten om du nyter den på hytta eller hjemme. Ikke minst er det høytiden for god mat.

Hos REMA 1000 finner du alt du trenger for å nyte påsken, enten om du vil fylle handlekurven med påskeklassikere som appelsin, lammelår og kvikk lunsj, eller plukke dine personlige favoritter til frokostbordet. På denne siden finner du inspirasjon til påskemiddag, turmat, påskefrokost og ikke minst litt påskekos! Nyt påsken til bare lave priser.

Påskemiddag

Lam og kylling er for mange hovedgjestene til påskemiddagen. I Norge er vi så heldige at vi har lammekjøtt i verdensklasse – lammene går på sommerbeite i utmark ved kysten og på fjellet, og spiser varierte og næringsrike vekster. Dette gir kjøttet ekstra god smak og fin tekstur. Både lam og hel kylling egner seg godt til langtidssteking.

Påskefrokost og påskelunsj

For mange er den lange, gode frokosten påskeferiens daglige høydepunkt. Kanskje du skal bruke påsken til å teste nye måter å servere egg på?

Påskedrikke

Rykende varm kakao hører med etter en tur ute i påskesolen. Vil du ha en friskere variant kan du fylle koppen med en varm appelsindrikk.

Turmat til påske

Frisk luft og røde roser i kinnene hører påsken til! Pakk med deg en fristende nistepakke i sekken, eller noe spennende du kan lage på bålet. Her har vi samlet enkle oppskrifter som egner seg til påsketuren.

Påskedessert

Ingen påske uten litt kos! Uansett om du sverger til sjokoladen eller mer fruktige varianter, finner du en påskefavoritt her.

Hvordan koke egg

Slik koker du perfekte egg

Posjerte egg til påskefrokosten

Tid for lam