Yoghurtmarinerte kyllingspyd med salat | Oppskrifter | REMA 1000
Hopp til innhold
Rema.no Oppskrifter Kylling til middag Kyllingfilet Yoghurtmarinerte kyllingspyd med salat

Yoghurtmarinerte kyllingspyd med salat

3.1 i snitt
Yoghurtmarinerte kyllingspyd med salat
Yoghurtmarinaden gjør kjøttet mørt og at kryddersmakene kommer ekstra godt frem. Server kyllingspyd som hovedrett, smårett til tapas eller ta de med ut på grillen.

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

Yoghurtmarinerte Hubbard kyllingspyd

2 stk
Kyllingfilet
2 ss
Mynte, finhakket
2 ss
Sitronsaft
2 ts
Kummin
2 fedd
Hvitløksfedd
1 ss
Tomatpuré
2 dl
Yoghurt naturell
2 ts
Karripulver
1 ts
Chilipulver
1 klype
Salt

Kikertsalat- og kålrotsalat med mynte

0.5 stk
Kålrot
1 boks
Kikerter
10 stk
Cherrytomater, i ønsket farge
2 ss
Mynte, grovhakket
2 stk
Sjalottløk, finhakket
2 ss
Sitronsaft
2 ss
Honning
1 klype
Pepper
1 dl
Olivenolje
1 klype
Salt

Slik gjør du

  1. Trinn 1

    Fremgangsmåte Yoghurtmarinert hubbard: Bland sammen alle ingrediensene til marinaden, skjær fingertykke strimler av kyllingfileten som legges i. Mariner så lenge du har tid, fra 30 minutter til over natten. Tre stimlene på spyd og stek de i panne eller på grill i noen minutter på hver side til de er gjennomstekte. Server gjerne en yoghurtdipp til.

  2. Trinn 2

    Fremgangsmåte kikertsalat- og kålrotsalat: Skrell kålroten og skjær den i tynne skiver med en ostehøvel. Del cherrytomatene i to, og legg de i en bolle med kålrot og kikertene. Bland resten av ingrediensen og hell over. Vend dressingen godt inn, og pynt gjerne med litt frisk mynte over.