Wraps med strimlet svin

Tidsbruk 30 minutter
10 ingredienser
599 planlagt
Wraps med strimlet svin
Legg oppskrift
i handlelapp
Wrap it up! Strimlet, pakket og klart for en enkel og supergod middag. Er dagen ekstra travel er disse wrapsene også herlig, hjemmelaget take away.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

1 stk
Strimlet svinebiff 300g Nordfjord
1 stk
Isbergsalat
1 stk
Agurk
2 stk
Tomat
4 ss
Crème fraîche Tine
1 pose
Tortillas 6 stk REMA 1000
1 ss
Smør
4 fedd
Hvitløk
4 ss
Sweet Chilli Blue Dragon
3 ss
Soyasaus Kikkoman

Slik gjør du

Trinn 1

Trinn 1

Brun kjøttet i smør sammen med finhakket hvitløk, og smak til med soyasaus og pepper.

Trinn 2

Trinn 2

Kutt tomatene i skiver, riv isbergsalat i biter og kutt agurk i staver.

Trinn 3

Trinn 3

Rist tortillas raskt i tørr panne.

Trinn 4

Trinn 4

Fordel kjøtt og grønnsaker i en stripe midt på tortillalefsene. Ha på crème fraîche og chilisaus og brett sammen til en fin wrap. Pakk dem inn i matpapir så blir det mindre søl.

Serveringsforslag

Bruk gjerne fiskekaker i stedet for kjøtt eller rett og slett bare grønnsaker.