Wrap med torsk, revet gulrot, tomatsalsa og avokadokrem

26 ingredienser
1627 planlagt
Wrap med torsk, revet gulrot, tomatsalsa og avokadokrem
Legg oppskrift
i handlelapp
Perfekt restemat! Har du torsk til overs, kan du servere restene på denne måten.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

Tomatsalsa

3 stk
Modne tomater
0,8 fedd
Finhakket hvitløk
0,4 ss
Revet ingefær
0,8 stk
Hakket rød chili
1,5 stk
Hakket sjalottløk
1,5 ss
Hakket koriander
0,8 ss
Limesaft
1,5 ts
Sukker
0,4 ts
Salt

Revet gulrot med ingefær

2,3 stk
Gulrøtter
1,5 ss
Limesaft
0,8 ss
Revet ingefær
0,8 ss
Hakket koriander
1,5 ss
Sukker
0,4 ts
Salt

Avokadokrem

1,5 stk
Avokado
0,8 stk
Tomat
1,5 stk
Vårløk
0,8 fedd
Hvitløk
0,8 stk
Rød chili
0,8 dl
Hakket koriander
0,8 dl
Crème fraîche eller rømme
1,5 ss
Limesaft
0,4 ts
Salt

Fiskewrap

562,5 g
Torskefilet
6 stk
Tortillas

Slik gjør du

Trinn 1

Tomatsalsa: Finhakk friske tomater og ha dem i en bolle. Tilsett alle de andre ingrediensene og bland godt sammen.

Trinn 2

Revet gulrot med ingefær: Skrell gulrøttene og riv dem grovt. Bland sammen limesaft, sukker, finrevet ingefær, salt og hakket koriander i en bolle. Ha i gulrøttene og bland godt sammen. La salaten marinere i 10 minutter før servering.

Trinn 3

Avokadokrem: Del avokadoen i to, fjern steinen og skrap ut fruktkjøttet med en skje. Mos det grovt med en gaffel. Kutt tomat i terninger, vårløk i skiver og finhakk hvitløk, chili og koriander. Bland alt godt sammen med Crème Fraîche eller rømme og smak til med limesaft og salt.

Trinn 4

Torsk: Kok opp 2 liter vann uten salt. Ta kjelen av platen når det har kokt opp, ha i fiskestykkene og la dem trekke i 6-7 minutter. Ta torsken opp av vannet og fjern skinnet. Del den kokte torsken i store biter med en gaffel.

Trinn 5

Tortillas: Varm tortillas etter anvisning på pakken. Fyll hver tortilla med kokt torsk, revet gulrotsalat, tomatsalsa og avokadokrem.