Wokket kylling med sommerkål

Tidsbruk 25 minutter
9 ingredienser
176 planlagt
Wokket kylling med sommerkål
Legg oppskrift
i handlelapp
Norske grønnsaker som sommerkål og purre får en asiatisk vri i denne raske og velsmakende wokretten.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

Ris

3 dl
Jasminris

Kylling

400 g
Strimlet kyllingfilet
1 ss
Olje

Wok

1 stk
Purre
1 stk
Rød chili
2 fedd
Hvitløk
1 stk
Sommerkål
1 pose
Woksaus Oyster Sesame
1 ss
Olje

Slik gjør du

Trinn 1

Kok ris etter anvisning på pakken.

Trinn 2

Vask og skyll purren og kutt den i strimler. Finhakk chili og hvitløk og kutt kålen i grove strimler.

Trinn 3

Varm opp en wok eller stor stekepanne med olje. Ha i strimlet kylling, og stek raskt til det er gyllent. Løft kyllingen ut av pannen.

Trinn 4

Ha olje i wokken og tilsett hvitløk, chili, purre og kål og rørestek på høy varme i ca. ett minutt. Tilsett woksausen. Vend den godt inn og tilsett kyllingen. Bland alt godt og server med ris.

Serveringsforslag

Server gjerne med frisk koriander.