Waldorfsalat

Tidsbruk 15 minutter
8 ingredienser
425 planlagt
Waldorfsalat
Legg oppskrift
i handlelapp
Waldorfsalat har fått navnet sitt fra Waldorf hotel i New York. Denne enkle salaten er et klassisk innslag på norske koldtbord, og er på grunn av fruktinnholdet ofte populær blant de yngste gjestene.

Velg antall personer

4 voksne
0 barn

Ingredienser

100 g
Hodekål
1 stk
Grønt eple
4 stang
Stangselleri
1 pakke
Røde druer
2 dl
Kremfløte
3 ss
Majones
1 stk
Sitron
100 g
Valnøtter

Slik gjør du

Trinn 1

Trinn 1

Vask og finsnitt hodekål, eple og selleristang, skjær druene i to og ta ut evt. steiner.

Trinn 2

Trinn 2

Pisk fløten luftig og bland med majones. Smak til med salt, pepper og sitron.

Trinn 3

Trinn 3

Vend inn alt og ha grovhakkede valnøtter på toppen.