Waldorfsalat

Tidsbruk 15 minutter
8 ingredienser
351 planlagt
Waldorfsalat
Legg oppskrift
i handlelapp
Waldorfsalat har fått navnet sitt fra Waldorf hotel i New York. Denne enkle salaten er et klassisk innslag på norske koldtbord, og er på grunn av fruktinnholdet ofte populær blant de yngste gjestene.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

75 g
Hodekål
0,8 stk
Grønt eple
3 stang
Stangselleri
0,8 pakke
Røde druer
1,5 dl
Kremfløte
2,3 ss
Majones
0,8 stk
Sitron
75 g
Valnøtter

Slik gjør du

Trinn 1

Trinn 1

Vask og finsnitt hodekål, eple og selleristang, skjær druene i to og ta ut evt. steiner.

Trinn 2

Trinn 2

Pisk fløten luftig og bland med majones. Smak til med salt, pepper og sitron.

Trinn 3

Trinn 3

Vend inn alt og ha grovhakkede valnøtter på toppen.