Hente oppskriftsvarer fra kalenderen din?

Velg oppskrifter

Del på e-post Skjul handlelapp

Vossakorv med potetsalat

Tidsbruk 30 minutter
7 ingredienser
78 planlagt
Vossakorv med potetsalat
Klikk og dra
til kalenderen
En rask forsmak på jula? Vossakorv er pinnekjøttets naturlige følgesvenn, men klarer seg utmerket også på egenhånd.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

1 pakke
Vossakorv 350 g Nordfjord
1 stk
Purreløk
3 ss
Lettrømme Tine
3 ss
Ekte majones Mills
500 g
Poteter
1 ss
Olivenolje REMA 1000
2 ss
Grov sennep Idun

Slik gjør du

Trinn 1

Trinn 1

Skrell og skjær potetene i biter og kok dem møre i lettsaltet vann. La dem avkjøle litt. Vask og finhakk purren.

Trinn 2

Trinn 2

Del vossakorven i to, snitt i skinnet og stek i olivenolje.

Trinn 3

Trinn 3

Rør sammen lettrømme og majones og smak til med sennep, salt og pepper. Vend potetbiter og purre inn i sennepsdressingen. Smak til med salt og pepper. Server stekt vossakorv sammen med potetsalat og ekstra sennep.

Middagsplanleggeren
gir deg ukens handlelapp

1)  Klikk og dra oppskriften til kalenderen
2)  Vis handlelappen og trykk "hent oppskriftsvarer"
3)  Bruk appen eller del handle-lappen på sms eller e-post
Dra ned i kalender