Vossakorv med potetsalat

Tidsbruk 30 minutter
7 ingredienser
107 planlagt
Vossakorv med potetsalat
Legg oppskrift
i handlelapp
En rask forsmak på jula? Vossakorv er pinnekjøttets naturlige følgesvenn, men klarer seg utmerket også på egenhånd.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

1 pakke
Vossakorv 350 g Nordfjord
1 stk
Purreløk
3 ss
Lettrømme Tine
3 ss
Ekte majones Mills
500 g
Poteter
1 ss
Olivenolje REMA 1000
2 ss
Grov sennep Idun

Slik gjør du

Trinn 1

Trinn 1

Skrell og skjær potetene i biter og kok dem møre i lettsaltet vann. La dem avkjøle litt. Vask og finhakk purren.

Trinn 2

Trinn 2

Del vossakorven i to, snitt i skinnet og stek i olivenolje.

Trinn 3

Trinn 3

Rør sammen lettrømme og majones og smak til med sennep, salt og pepper. Vend potetbiter og purre inn i sennepsdressingen. Smak til med salt og pepper. Server stekt vossakorv sammen med potetsalat og ekstra sennep.