Vintergryte «Gulasj»

Tidsbruk 50 minutter
8 ingredienser
119 planlagt
Vintergryte «Gulasj»
Legg oppskrift
i handlelapp
Gjet hva du skal ha til middag! Gulyás er ungarsk for gjeter, og denne gryteretten henter inspirasjon nettopp fra Ungarns nasjonalrett – gulasj. Passer ekstra godt på kalde vinterdager.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

1 stk
Kvernet deig av storfe 5%, 400 g Nordfjord
2 stk
Løk
1 stk
Rød paprika
1 stk
Purreløk
200 g
Poteter
2 ss
Tomatpuré REMA 1000
2 fedd
Hvitløk
9 dl
Kjøttbuljong

Slik gjør du

Trinn 1

Trinn 1

Brun karbonadedeig i olje, bruk gjerne kjøtthakken Hackit.

Trinn 2

Trinn 2

Finhakk hvitløk og skjær løk, purre, paprika og poteter i terninger.

Trinn 3

Trinn 3

Ha grønnsakene i gryten og stek et par minutter før du tilsetter tomatpuré. Tilsett buljongen og kok opp. La gryten småkoke til alle grønnsakene er møre. Smak til med salt og pepper.

Serveringsforslag

Tilsett litt crème fraîche i gryten og server gjerne med godt brød.