Vestfoldsalat med Strandaskinke

Tidsbruk 40 minutter
9 ingredienser
25 planlagt
Vestfoldsalat med Strandaskinke
Legg oppskrift
i handlelapp
Crispy! Vestfoldsalat, eller crispisalat, er en krysning mellom isberg- og friséesalat. De tykke bladene er litt søtaktige på smak og ekstra sprø – utmerket til den salte spekeskinken.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

0,5 pakke
Strandaskinke Grilstad
1 stk
Rødløk
2 stk
Grønt eple
1 pakke
Crispisalat
50 g
Valnøttkjerner REMA 1000
2 stk
Egg frittgående M/L, Solvinge
0,5 pakke
Parmigiano Reggiano Castelli
3 ss
Olivenolje REMA 1000
2 ss
Balsamicoeddik

Slik gjør du

Trinn 1

Trinn 1

Kok eggene i 8 minutter til de så vidt er hardkokte. Riv salaten i grove biter, skjær rødløk og epler i fine strimler.

Trinn 2

Trinn 2

Bland alt med valnøtter, olivenolje, balsamicoeddik, salt og pepper. Legg salaten i en bolle og ha skiver med skinke, høvlet parmesan og grovhakkede egg på toppen.