Vegetarburger av kikerter med mangosalat og myntedressing

Tidsbruk 40 minutter
19 ingredienser
Vegetarburger av kikerter med mangosalat og myntedressing
Legg oppskrift
i handlelapp
Her er en vegetarburger med masse smak – og både friskt og spicy tilbehør.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

Hamburgerbrød

0,8 pose
Hamburgerbrød

Salat

0,8 pose
Baby leaf mix

Tilbehør

0,8 ss
Dijonsennep

Hamburgere

1,5 boks
Kikerter
1,5 stk
Gulrøtter
1,5 fedd
Hvitløk
0,8 stk
Rød chili
0,8 ts
Frisk koriander
0,8 ss
Olivenolje
0,8 klype
Salt

Mangosalsa

0,8 stk
Mango
0,8 stk
Rød chili
0,8 ss
Frisk koriander
0,8 stk
Lime
0,8 ts
Olivenolje
0,8 klype
Salt

Myntedressing

1,1 dl
Gresk yoghurt
0,8 ss
Hakket mynte
0,8 klype
Salt

Slik gjør du

Trinn 1

Hamburgere: Skrell og rasp gulrot og hvitløk. Sil av vannet på kikertene og kjør de grovt i en blender. Bland alt med hakket koriander, chili og olivenolje. Smak til med salt.

Trinn 2

Form til biffer og stek de brune i en stekepanne med litt olje.

Trinn 3

Mangosalat: Skrell og skjær mango i fine biter. Rens chili og koriander og hakk det fint. Bland og smak til med olivenolje, lime og salt.

Trinn 4

Myntedressing: Bland hakket mynte med yoghurt og smak til med salt.

Trinn 5

Montering av hamburger: Start med et lag dijonsennep på hamburgerbrødbunnen. Legg på salat, hamburger, mangosalsa og myntedresing. Avslutt med hamburgerbrødtoppen.