Hopp til innhold

Frokostburger med meatish

5.0 i snitt
Vanskelighetsgrad Enkel ferdighetsnivå
11 ingredienser
13 planlagt
Frokostburger med meatish

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

Meatish Breakfast Burger

1 pk
Bifftomat
1 pk
Real Cheddar Burger Cheese
4 stk
Egg
1 pk
Meatish-burger

Silver Dollar Potetpannekaker

600 gr
Ferdig potetstappe
1 stk
Egg
60 gr
Revet cheddar
0.5 stang
Finhakket vårløk
3 ss
Rømme
1 ss
Solsikkeolje til steking
2 ss
Hvetemel

Slik gjør du

Trinn 1

Stek speilegg. Meatish-burgerne stekes på begge sider i en middels varm stekepanne med litt smør eller grilles 2-3 minutter på hver side til den er gjennomvarm.

Trinn 2

Hvis du skal ha ost på burgerne, legg på osteskiver når det er ett minutt igjen av tilberedningstiden.

Trinn 3

Kjær opp tomaten og legg den på burgeren. Eventuelt varm den lett på grillen først. Varm burgerbrød på grillen. Vær forsiktig – de trenger ikke lang tid.

Trinn 4

Bland godt sammen kald potetstappe, egg, revet ost, hvetemel og vårløk. Blandingen skal være fast, men smidig. Form til små, tykke pannekaker. Vend dem i hvetemel og rist av overflødig mel.

Trinn 5

Varm en panne med solsikkeolje til middels varme. Stek pannekakene gylne og fine, 2-3 minutter på hver side. Topp gjerne med en klatt rømme og hakket vårløk ved servering.