Frokostburger med meatish

Velg antall personer
Slik gjør du
Trinn 1
Stek speilegg. Meatish-burgerne stekes på begge sider i en middels varm stekepanne med litt smør eller grilles 2-3 minutter på hver side til den er gjennomvarm.
Trinn 2
Hvis du skal ha ost på burgerne, legg på osteskiver når det er ett minutt igjen av tilberedningstiden.
Trinn 3
Kjær opp tomaten og legg den på burgeren. Eventuelt varm den lett på grillen først. Varm burgerbrød på grillen. Vær forsiktig – de trenger ikke lang tid.
Trinn 4
Bland godt sammen kald potetstappe, egg, revet ost, hvetemel og vårløk. Blandingen skal være fast, men smidig. Form til små, tykke pannekaker. Vend dem i hvetemel og rist av overflødig mel.
Trinn 5
Varm en panne med solsikkeolje til middels varme. Stek pannekakene gylne og fine, 2-3 minutter på hver side. Topp gjerne med en klatt rømme og hakket vårløk ved servering.