Vafler med spinat

4.3 i snitt
Tidsbruk 30 minutter
Vanskelighetsgrad Enkel ferdighetsnivå
8 ingredienser
65 planlagt
Vafler med spinat
Legg oppskrift
i handlelapp
Disse vaflene med spinat er gylne utenpå og grønne inni. En næringsrik variant som passer godt i matpakken, til frokost eller som sunn turmat.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

125 g
Spinat
3 stk
Egg
3 dl
Melk
0.5 ts
Natron
2 ss
Flytende margarin
230 g
Fin sammalt hvetemel
1 ts
Bakepulver
0.3 ts
Salt

Slik gjør du

Trinn 1

Skyll og tørk spinaten. Kjør spinat, melk, egg og margarin sammen i en blender eller food prosessor. 

Trinn 2

Visp inn de tørre ingrediensene og la røren svelle på benken i 20 minutter.

Trinn 3

Stek vaflene på medium varme for å beholde grønnfargen. Avkjøl på rist.

Serveringstips

Vaflene smaker fantastisk med røkelaks og kremost, eller med kalkunskinke og paprika.

Oppskriften gir ca. 5-6 plater.

Oppskriften er laget av

Ingvill Måkestad Bovim