Vårlig kyllingsalat med erter og spinat

Tidsbruk 20 minutter
14 ingredienser
Vårlig kyllingsalat med erter og spinat
Legg oppskrift
i handlelapp
En grønn kyllingrett med mild smak av hvitløk, oregano og sennep.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

Server med

3 dl
Middagsris
1 stang
Vårløk

Kylling

400 g
Strimlet kyllingfilet
2 fedd
Hvitløk
1 ts
Oregano
1 ss
Smør
0,3 ts
Salt
1 klype
Nykvernet pepper

Erter og spinat

200 g
Spinat
150 g
Frosne erter
1 dl
Kremfløte
2 ts
Dijonsennep
1 klype
Salt
1 klype
Nykvernet pepper

Slik gjør du

Trinn 1

Kok ris etter anvisning på pakken.

Trinn 2

Varm smør i en stor, vid panne. Ha i strimlet kylling og hakket hvitløk, krydre med oregano, salt og grovkvernet pepper. Stek i 3-4 minutter, tilsett spinat og erter og skru opp varmen. Stek på høy varme i 2-3 minutter til ertene er varme og spinaten kollapser.

Trinn 3

Hell i fløte, skru ned varmen og rør til det har sluttet å koke.

Trinn 4

Smak til med sennep, salt og pepper. Dryss over hakket vårløk og server sammen med kokt ris.

Det lille ekstra

Brokkoli og parmesan! Del brokkoli i små buketter og ha i gryta samtidig med spinat og erter. Beregn et par minutter ekstra koketid. Tilsett 2-3 ss revet parmesan i sausen.