Urtesmør «Café de Paris»

Tidsbruk 10 minutter
13 ingredienser
70 planlagt
Urtesmør «Café de Paris»
Legg oppskrift
i handlelapp
Dette urtesmøret er en skikkelig smaksbombe og løfter grillmaten til et nytt nivå. Kan lages i god tid i forveien. Med denne imponerer du gjestene!

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

2 ss
Sitronsaft
1 ts
Paprikapulver
1 ts
Cayennepulver
1 ts
Timian
1 ts
Rosmarin
2 stk
Ansjosfilet
1 ss
H.P Saus
1 ss
Wostershiresaus
200 g
Meierismør
1 ts
Kvernet pepper
0.5 ts
Karri
1 ss
Tabasco
0.5 ts
Salt

Slik gjør du

Trinn 1

Sett smøret ut på kjøkkenbenken en times tid før du skal lage smøret. Når det er ved romtemperatur er det mye lettere å håndtere.

Trinn 2

Ha alle ingrediensene i en bolle og pisk i ca. 10 minutter til det blir luftig. Bruk gjerne kjøkkenmaskin eller håndmikser.

Trinn 3

Fordel smørmiksen på et stykke plastfolie, bakepapir eller aluminiumsfolie. Rull til en pølse og vri endene sammen motsatt vei, slik at det former seg til en tykk pølse.

Trinn 4

Sett til avkjøling i kjøleskapet. Det holder seg ca. en uke. Du kan også oppbevare det i fryseren. Da holder det i ca. en måned.

Skjær smøret i skiver og server til grillmat.