Tynnskåret oksekjøtt i rød curry | Oppskrifter | REMA 1000
Hopp til innhold
Rema.no Oppskrifter Biff Tynnskåret oksekjøtt i rød curry

Tynnskåret oksekjøtt i rød curry

4.6 i snitt
Tynnskåret oksekjøtt i rød curry

Prøv denne nye varianten av oksekjøtt med spicy woksaus!

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

Tynnskåret oksekjøtt i red curry

1 pose
Wok mix
1 pose
Red Curry woksaus
3 dl
Middagsris
1 pk
Tynne skiver av oksekjøtt

Slik gjør du

  1. Trinn 1

    Kok ris etter anvisning på pakken.

  2. Trinn 2

    Varm olje i en stekepanne og fres kjøttet raskt i to omganger og ha det over i en bolle.

  3. Trinn 3

    Stek grønnsakene i stekepannen, ha kjøttet tilbake i panne og vend inn Red curry woksaus.

  4. Trinn 4

    Varm opp og server med ris.