Tynnskåret oksekjøtt i red curry

Tidsbruk 20 minutter
4 ingredienser
2099 planlagt
Tynnskåret oksekjøtt i red curry
Legg oppskrift
i handlelapp
Prøv denne nye varianten av oksekjøtt med spicy woksaus!

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

Tynnskåret oksekjøtt i red curry

1 pose
Wok mix
1 pose
Red Curry woksaus
3 dl
Middagsris
1 pakke
Tynne skiver av oksekjøtt

Slik gjør du

Trinn 1

Kok ris etter anvisning på pakken.

Trinn 2

Varm olje i en stekepanne og fres kjøttet raskt i to omganger og ha det over i en bolle.

Trinn 3

Stek grønnsakene i stekepannen, ha kjøttet tilbake i panne og vend inn Red curry woksaus.

Trinn 4

Varm opp og server med ris.