Tynnskåret lammekjøtt med fløtesaus

Tidsbruk 20 minutter
4 ingredienser
2081 planlagt
Tynnskåret lammekjøtt med fløtesaus
Legg oppskrift
i handlelapp
Norsk lam er en unik råvare – her er lammemiddagen du kan lage til hverdags!

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

Tynnskåret lammekjøtt med grønnsaker og fløtesaus

1 pose
Fersk grønnsaksmiks
1 pose
Fløtesaus
3 dl
Middagsris
1 pakke
Tynne skiver av lam

Slik gjør du

Trinn 1

Kok ris etter anvisning på pakken.

Trinn 2

Damp grønnsakene 2 minutter i 1 cm vann med 1 ts smør og litt salt i en kjele med lokk.

Trinn 3

Ha olje i en stekepanne og fres kjøttet raskt, i to omganger. Skru ned til middels varme og ha alt kjøttet tilbake i stekepannen, og vend inn fløtesausen.

Trinn 4

Varm opp og server med grønnsaker og ris.