Dette kan medføre at enkelte funksjoner ikke fungerer som de skal i perioder. Dersom du opplever problemer er det fint om du kan gi oss beskjed her. Vi beklager de ulempene det kan medføre deg som kunde.

Tynnskåret lammekjøtt med fløtesaus

Tidsbruk 20 minutter
4 ingredienser
854 planlagt
Tynnskåret lammekjøtt med fløtesaus
Legg oppskrift
i handlelapp
96 00
4 personer
Norsk lam er en unik råvare – her er lammemiddagen du kan lage til hverdags!

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

Slik beregner vi prisen på oppskriftene

Tynnskåret lammekjøtt med grønnsaker og fløtesaus

1 pose
Fersk grønnsaksmiks
24,00 kr/pose, 80,00 kr/kg
24 00
1 pose
Fløtesaus
10,00 kr/pose, 45,45 kr/l
10 00
3 dl
Middagsris
16,50 kr/pose, 8,25 kr/kg
2 23
1 pakke
Tynne skiver av lam
59,00 kr/pakke, 196,67 kr/kg
59 00
Totalt varer for
Passer til 2 voksne og 2 barn
96 00

Slik gjør du

Trinn 1

Kok ris etter anvisning på pakken.

Trinn 2

Damp grønnsakene 2 minutter i 1 cm vann med 1 ts smør og litt salt i en kjele med lokk.

Trinn 3

Ha olje i en stekepanne og fres kjøttet raskt, i to omganger. Skru ned til middels varme og ha alt kjøttet tilbake i stekepannen, og vend inn fløtesausen.

Trinn 4

Varm opp og server med grønnsaker og ris.