Tynnskåret lammekjøtt med fløtesaus

Tidsbruk 20 minutter
4 ingredienser
4531 planlagt
Tynnskåret lammekjøtt med fløtesaus
Legg oppskrift
i handlelapp
96 00
4 personer
Norsk lam er en unik råvare – her er lammemiddagen du kan lage til hverdags!

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

Slik beregner vi prisen på oppskriftene

Tynnskåret lammekjøtt med grønnsaker og fløtesaus

1 pose
Fersk grønnsaksmiks
24,00 kr/pose, 80,00 kr/kg
24 00
1 pose
Fløtesaus
10,00 kr/pose, 45,45 kr/l
10 00
3 dl
Middagsris
16,50 kr/pose, 8,25 kr/kg
2 23
1 pakke
Tynne skiver av lam
59,00 kr/pakke, 196,67 kr/kg
59 00
Totalt varer for
Passer til 2 voksne og 2 barn
96 00

Slik gjør du

Trinn 1

Kok ris etter anvisning på pakken.

Trinn 2

Damp grønnsakene 2 minutter i 1 cm vann med 1 ts smør og litt salt i en kjele med lokk.

Trinn 3

Ha olje i en stekepanne og fres kjøttet raskt, i to omganger. Skru ned til middels varme og ha alt kjøttet tilbake i stekepannen, og vend inn fløtesausen.

Trinn 4

Varm opp og server med grønnsaker og ris.