Twice-baked potatoes

Tidsbruk 90 minutter
6 ingredienser
534 planlagt
Twice-baked potatoes
Legg oppskrift
i handlelapp
Det kan høres omstendelig ut, men er egentlig veldig enkelt. Og belønningen er stor – nemlig verdens beste potetrett!

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

4 stk
Store bakepoteter
4 ss
Rømme
50 g
Revet ost
4 ss
Smør
1 klype
Salt
1 klype
Nykvernet pepper

Slik gjør du

Trinn 1

Stikk flere hull i potetene med en gaffel. Pakk dem hver for seg i aluminiumsfolie og legg dem på grillen eller bak dem i ovn på 180 °C til de er møre, ca. 1 1/2 time.

Trinn 2

Fjern aluminiumsfolien, del dem i to og grav ut innmaten med en skje, men la det være igjen nok i skallet til at de er solide.

Trinn 3

Bland potetinnmaten med mykt smør, rømme og revet ost. Smak til med salt og pepper. Ha fyllet tilbake i skallene og stek eller grill dem videre i 10 minutter.

Tips

Smaksett gjerne med friske urter eller krydder.

Prøv også
Prøv også