Twice baked potatoes

Tidsbruk 75 minutter
7 ingredienser
302 planlagt
Twice baked potatoes
Legg oppskrift
i handlelapp
Vanlig innslag på steak house-menyer – et måltid i seg selv, men også perfekt til biff.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

3 stk
Store bakepoteter
3 ss
Rømme
75 g
Bacon
37,5 g
Revet ost
3 ss
Smør
0,8 klype
Salt
0,8 klype
Pepper

Slik gjør du

Trinn 1

Stikk flere hull i potetene med en gaffel. Bak dem i ovn på 180 °C til de er møre, ca. 1 time. Del dem i to og grav ut innmaten med en skje, men la det være igjen nok i skallet til at de er solide.

Trinn 2

Bland potetinnmaten med mykt smør, rømme, stekte baconterninger og litt revet ost. Smak til med salt og pepper. Ha fyllet tibake i skallene og stek videre i 10 minutter.