Tostadas med scampi

Tidsbruk 60 minutter
10 ingredienser
76 planlagt
Tostadas med scampi
Legg oppskrift
i handlelapp
Sues signatur-rett fra Sueños! Tostada betyr rett og slett ”toast” – her med pannestekte, crispy gorditas.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

500 g
Rå scampi frosne 500g Godehav
1 stk
Rødløk
1 stk
Lime
1 boks
Kokosmelk REMA 1000
1 stk
Rød chili
1 pakke
Gorditas REMA 1000
1 stk
Avokado
2 stk
Tomat
1 ts
Brunt sukker
2 ss
Olivenolje REMA 1000

Slik gjør du

Trinn 1

Trinn 1

Marinert rødløk: Skjær rødløk i fine skiver og ha det i en bolle. Press over lime og la det marinere minimum en time.

Trinn 2

Trinn 2

Saus: Ha kokosmelk og hel chili i en liten kasserolle og reduser til 1/4. Ta opp chilien og smak til med en klype brunt sukker, salt og litt lime. ønsker du en litt sterkere saus kan du bruke stavmikseren og blande den kokte chilien inn i sausen.

Trinn 3

Trinn 3

Når sausen er ferdig, tilsettes skrelte og tinte scampi. Pass på at det ikke koker, da blir de seige, de er ferdige på et par minutter.

Trinn 4

Trinn 4

Stek gorditas i varm olje til de puffer opp og blir brune. Ta dem opp og strø litt maldonsalt over.

Trinn 5

Trinn 5

Bland sammen most avokado og finhakket tomat og smør utover gorditasen. Legg på scampi og marinert rødløk og server, gjerne med frisk koriander.